Mandag, 17. februar 2020 — af Ulrik Ulriksen

Dronningen til tøsefest: Det har du aldrig set Margrethe gøre før

Regnen væltede ned, da dronning Margrethe ankom til fødselsdagshygge hos veninden Birgitta Hillingsø. En kæmpe vandpyt foran Hillingsø-privaten gav dronningen visse udfordringer ved ankomsten.

Dronning Margrethe var blandt gæsterne til et helt særligt arrangement på en regnvåd søndag eftermiddag nord for København.

Margrethes nære veninde

Dronningens nære veninde Birgitta Hillingsø fyldte 80 år, og det blev fejret med på afslappet og hyggelig vis hjemme hos fødselaren.

Et lille spring for dronningen

Dronningen, der selv fylder 80 år den 16. april, var klar til fødselsdagsfest, og hun imponerede ved ankomsten med et ballethop over en kæmpestor vandpyt.

Det elegante hop over villavejens svar på Dyrehavens Magasindam var måske nok et lille spring for dronningen, men det var stort for en royal reporter at være vidne til den ganske uventede oplevelse.

Tøserne kom på besøg

- Jeg får tøserne på besøg, sagde Birgitta Hillingsø, da hun talte med BILLED-BLADET’s udsendte op til fødselsdagen, og det væltede da også ind med feststemte veninder, der glædede sig til at fejre Birgittas runde dag.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden