8. feb. 2021 (Opd. 17. maj. 2023)
Af Karina Didriksen

Badehotellet: Det synes Amanda om den tyske løjtnant

Anton Rubtsov og Amalie Dollerup i "Badehotellet".
Anton Rubtsov og Amalie Dollerup i "Badehotellet".
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Amalie Dollerups karakter Amanda er begyndt at se en anden side af den tyske løjtnant Kiessling i ”Badehotellet”.

Amanda har forsøgt at holde den tyske løjtnant Uwe Kiessling på afstand i ”Badehotellet”, men i andet afsnit mandag aften var det tydeligt, at hun er begyndt at se ham med andre øjne.

Skuespilleren bag rollen, Amalie Dollerup, sætter ord på, hvad Amanda synes om sin tysker bejler.

- Det er det, hun ikke kan finde ud af. Det er en virkelig svær situation for Amanda at stå i, for hun ved godt, at hun ikke skal have noget med ham at gøre, siger Amalie Dollerup til BILLED-BLADET.

En almindelig mand

I sidste sæson afviste Amanda løjtnantens tilnærmelser, men han virker nu til at have ændret sig og er villig til at hjælpe hende med at håndtere tyskerne på nabohotellet.

- I Amandas møde med tyskeren i første afsnit, så man ham på forpladsen uden uniform og som en helt almindelig mand. Der så hun lige pludselig et glimt af, at ”gud, han er jo også bare en almindelig mand”, som kunne være rigtig sød og flink, hvis han tager den tyske uniform af, siger Amalie Dollerup og fortsætter:

- At der måske lige skulle være en sprække ind – men nej, det går jo ikke, for det siger hendes fornuft jo. Så derfor har Amanda prøvet at lægge låg på. Men som det også fremgår, er hun jo lidt ensom.

Læs mere om: