Tirsdag, 1. februar 2022 - af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Badehotellet sæson 3: 5 ting vi (næsten) havde glemt

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Vi varmer op til den nye sæson af ”Badehotellet”, og her kigger vi tilbage på nogle øjeblikke fra de forrige sæsoner.

Snart begynder 9. sæson af ”Badehotellet”, og det betyder, at vi snart kan drømme os væk til sommerdage med høj sol og blå himmel hver mandag aften på TV 2.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For at varme op til den nye sæson kigger vi tilbage på nogle af de sjove, mindeværdige og dejlige øjeblikke fra ”Badehotellet” gennem tiderne.

Her skal det handle om 3. sæson, hvor alt på overfladen er lutter idyl, men hvor problemerne hober sig op for flere af karaktererne…

Advarsel! Hvis du ikke vil have afsløret, hvad der sker i 3. sæson af ”Badehotellet”, så skal du stoppe med at læse nu!

* Madsen er gået fallit efter børskrakket i USA og lever nu af de penge, som hans svigersøn, grev Ditmar, tjener på den jord, som Madsen forærede ham. Det piner den tidligere så magtfulde mand at måtte bede andre om penge – ja, han ender faktisk med at pantsætte sin hustrus smykker for at skaffe penge til sine nye forretninger! (Og hun nægter at tale med ham, indtil hun får dem tilbage!)

* Da hr. Weyse finder ud af, at fru Aurlands (og hans) søn skal hedde Severin (efter hr. Aurlands far), er han mildest talt ikke begejstret. Hun lover ham derfor, at han må vælge et mellemnavn, og Weyses valg falder på Charles efter hans egen far. Helene bilder sin mand ind, at navnet Charles er efter forfatteren Charles Dickens, og derfor får sønnen navnet Severin Charles Aurland!

* Fabrikant Frigh taber sit hjerte til hr. Weyses skuespillerelev, Kitty Hansen, og jagter hende hele sommeren. Det er svært ikke at krumme tæer, når fabrikanten er klar til at sætte sit ægteskab og familieliv over styr til fordel for den unge Kitty, der ikke gengælder hans hengivenhed – og det ender da også med, at Frigh bliver brændt af af den unge skuespillerinde, da hun i stedet forlover sig med filminstruktøren Gerhard Flügelhorn.

* Kitty Hansen regner ud, at Weyse er far til Severin, og de diskuterer det højlydt – uden at vide, at hr. Aurland er på værelset lige ved siden af! Hørte han det, eller hørte han det ikke? Det spørgsmål må seerne stille sig selv gennem hele sæsonen, og da Weyse bliver sendt på tvungen orlov fra teateret pga. et anonymt tip om, at han har et forhold til sin unge skuespillerelev, mener han bestemt, at det må være hr. Aurlands værk. Det viser sig dog, at det ikke er Hjalmar, men Weyses ærkefjende Sophus Poulsen, der står bag.

* Kampen mellem Morten og hr. Madsen fortsætter! Da Morten finder ud af, at Madsen er ved at starte et nyt byggeprojekt op, beslutter han sig for at investere i det anonymt, så Madsen ikke ved, hvem hans nye pengemand er. Madsen bliver noget overrasket, da sandheden går op for ham, men han ender med at foreslå Morten, at de to slutter fred og udvider deres samarbejde – men spørgsmålet er nu bare, om han egentlig mener det…

Følg med i den nye sæson af ”Badehotellet” fra mandag 7. februar kl. 20 på TV 2 – og se eller gense de tidligere sæsoner af ”Badehotellet” på TV 2 PLAY.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden