31. jan. 2022
Af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Badehotellet sæson 2: 5 ting vi (næsten) havde glemt

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/badehotellet2.jpg
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Vi varmer op til den nye sæson af ”Badehotellet”, og her kigger vi tilbage på nogle øjeblikke fra de forrige sæsoner.

Snart begynder 9. sæson af ”Badehotellet”, og så går turen endnu engang til det hyggelige badehotel ved Vesterhavet.

For at varme op til den nye sæson kigger vi tilbage på nogle af de sjove, mindeværdige og dejlige øjeblikke fra ”Badehotellet” gennem tiderne.

Her kigger vi tilbage på nogle øjeblikke fra 2. sæson, der foregår i sommeren 1929 – og hvor der både er nye gæster på hotellet og nye ferieromancer…

Advarsel! Hvis du ikke vil have afsløret, hvad der sker i 2. sæson af ”Badehotellet”, så skal du stoppe med at læse nu!

* Morten har siden sidste sommer været på flugt, efter at Madsen over for politiet anklagede ham for mord. Fie håber, at Amanda kan overtale sin far til at trække anklagerne tilbage – men han vil kun gøre det på betingelse af, at Amanda forlover sig med Ditmar. Amanda føjer sin far, og det unge par bliver forlovet. Madsen nægter dog stadig at gøre skaden god igen, og til sidst bliver det Ditmar, der med sit vidneudsagn renser Morten for anklagen.

* To nye værelser bliver etableret på hotellet, og to nye gæster tjekker ind – arkitekten Max Berggren og reklametegneren Philip Dupont – som et friskt pust på hotellet med rejsegrammofon og jazzplader! (Fru Fjeldsø er dog IKKE begejstret for de nye, støjende gæster!) Mødet med Max og Philip vækker især følelser for Amanda og Ditmar, der hver især indleder en ferieflirt med venneparret.

* Helene bliver gravid med Weyses barn, og for at dække over sin utroskab beslutter hun sig for at forføre sin mand – noget, som hr. Weyse dog forsøger at forhindre på alle mulige måder. Det ender dog med, at Helene fortæller Hjalmar, at barnet er hans – og den triste, forelskede Weyse må (for nu) opgive drømmen om et liv sammen med sin Helene.

* Fru Fjeldsø går helt i baglås og isolerer sig på sit værelse, da hun får brev om, at hendes søn har giftet sig med hr. Weyses ekskone Sibylle, er flyttet til Uppsala og vil konvertere til jødedommen for sin nye hustrus skyld. Fru Fjeldsø varmer dog op over for det hele, da Sibylle fortæller, at hun har pralet med sin svigermors bridge-evner hjemme i Sverige!

* Hr. Madsen øjner en god forretning og køber stort ind af amerikanske aktier – og det gør ham til en af de rigeste mænd i Danmark. Men glæden er kortvarig, da Wall Street-krakket er en realitet. Det er svært at glemme Madsens ansigtsudtryk, da det går op for manden med de store armbevægelser, at hele hans formue er tabt.

Følg med i den nye sæson af ”Badehotellet” fra mandag 7. februar kl. 20 på TV 2 – og se eller gense de tidligere sæsoner af ”Badehotellet” på TV 2 PLAY.

Læs mere om: