3. feb. 2022
Af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Badehotellet sæson 5: 5 ting vi (næsten) havde glemt

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/badehotellet5.jpg
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
På BILLED-BLADET er vi vilde med "Badehotellet", lige som mange andre er, og vi har her samlet 5 ting, vi (næsten) havde glemt om sæson 5.

Nynner du også med på titelmelodien til "Badehotellet"? Savner du også tit Hr. og fru Madsen, Hr. Weýse, Edith og Otilia og alle de andre?

Du er ikke alene!

Vi kigger her tilbage på nogle af de sjove, mindeværdige og dejlige øjeblikke fra ”Badehotellet” gennem tiderne.

Advarsel! Hvis du ikke vil have afsløret, hvad der sker i 5. sæson af ”Badehotellet”, så skal du stoppe med at læse nu!

* To nye gæster tjekker ind på hotellet, vekselerer August Molin og hans hustru, Alma, der er skuespillerinde. Parret kommer “tilfældigvis” forbi det lille badehotel – men i virkeligheden har hr. Molin en bagtanke. Han er flad og har desperat brug for at tjene penge, og derfor vil han overtale hr. Madsen til at købe store mængder træ til et kommende byggeprojekt. Senere bliver han også involveret i hr. Frighs planer om at sælge sin fabrik.

* I starten af denne sæson er det stadig en hemmelighed for de andre gæster, at hr. Weyse er far til fru Aurlands børn. Derfor er et særligt mindeværdigt øjeblik, da den ellers så afslappede Weyse træder i karakter som en bekymret far. Da Severin får et insektbid, frygter Weyse (som den eneste), at det kan være en hugorm, og han insisterer på at køre ham til sygehuset, så drengen kan blive tilset af en læge – og det redder Severins liv!

* Fies søster, Ane, kommer i problemer, da hun modtager 20.000 kroner fra Jespers familie for at bortadoptere datteren Emma – men i al hemmelighed alligevel vælger at beholde barnet. Jespers familie opdager det og sender Emma på børnehjem til Anes store sorg. Da Jesper finder ud af situationen, går han til sidst med til at hjælpe og bringer barnet tilbage til sin mor.

* For seere med en forkærlighed for hr. Weyse og fru Aurland er sæsonens højdepunkt naturligvis, da det forelskede par endelig får hinanden. De andre gæster bliver meget forbavsede, da nyheden om det nye brudepar kommer frem. Stamgæsterne beslutter sig for at overraske parret med en fest, og her annoncerer Hjalmar så for alle, at Severin og Leander er ”et resultat af min tidligere hustrus forhold til hr. Weyse”.

* En stor overraskelse får seerne, da fabrikant Frigh dør i sin seng af hjerteproblemer efter en hyggelig aften på hotellet. Inden hans pludselige død når han at underskrive papirerne, der bekræfter salget af hans fabrik. Fru Frigh, der er meget imod at sælge den gamle familievirksomhed, finder efter hans død den underskrevne købsaftale – og brænder den.

Læs mere om: