Fredag, 4. februar 2022 - af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Badehotellet sæson 6: 5 ting vi (næsten) havde glemt

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Vi varmer op til den nye sæson af ”Badehotellet”, og her kigger vi tilbage på nogle øjeblikke fra de forrige sæsoner.

Snart begynder 9. sæson af ”Badehotellet”, og det betyder høj sol, dejlig mad og god stemning hver mandag aften på TV 2.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For at varme op til den nye sæson kigger vi tilbage på nogle af de sjove, mindeværdige og dejlige øjeblikke fra ”Badehotellet” gennem tiderne.

Her kigger vi tilbage på nogle øjeblikke fra 6. sæson, der foregår i år 1939, og hvor vi derfor er sprunget syv år i tiden siden sæsonen før.

Advarsel! Hvis du ikke vil have afsløret, hvad der sker i 6. sæson af ”Badehotellet”, så skal du stoppe med at læse nu!

* Gæsterne bliver budt velkommen af en meget entusiastisk Edith, der har fået til opgave at drive hotellet i en periode, fordi Fie og Morten er flyttet til England, og fru Andersen er på besøg hos dem i forbindelse med, at Fie skal føde. Edith glemmer ting og bytter rundt på reservationer, men hun lægger liv og sjæl i sit nye arbejde. Men hun savner sine børn, så da fru Andersen spørger, om hun vil fortsætte som værtinde året efter, takker hun nej.

* Fru Frighs søn, Leslie, skal holde ferie på hotellet sammen med sin mor. Under en svømmetur er Leslie ved at drukne, men han bliver reddet af den nye stuepige, Nana. Det bliver begyndelsen på en romance mellem de to. Men Nana har allerede en kæreste, og da hun fortæller ham om Leslie, bliver han vred og jaloux og overfalder manden, som, han tror, er Leslie – men han tager fejl og går i stedet til angreb på en forskrækket hr. Weyse.

* Sibylles bror, Robert, der er jøde og på flugt, opsøger fru Fjeldsø på hotellet. Nogle af gæsterne hjælper Robert med at skjule sig, inden han kan rejse videre mod Sverige. Politiet leder efter Robert, og han er lige ved at blive opdaget. Men Madsens datter Vera redder dagen, da hun bilder betjenten ind, at han er den mystiske forfatter, som skriver under pseudonymet Arve Myhre (- selv om det i virkeligheden er hende selv), og de får derfor lov til at tage båden til Sverige.

* Otilia, der nu er blevet skolefrøken, vender tilbage til hotellet, men denne gang som gæst. Hun er assistent for den svenske fru Molin, der gerne vil forbedre sine danskkunstskaber inden et teaterstykke. Det er underligt for hende pludselig at være gæst, og hun savner at være en del af de andre stuepigers fællesskab. Derfor vil hun gerne både give en hånd med og drikke kaffe i køkkenet. Fru Andersen foreslår, at de skal spørge Otilia, om hun vil komme tilbage som stuepige året efter.

* Fru Andersen leder efter en, der kan overtage hotellet, og Amanda får den idé, at det kan være hende, Philip og Ditmar. Philip skal lave mad, Ditmar skal stå for økonomien, og hun selv skal tage sig af gæsterne. De går med på idéen, og Amanda låner pengene af Ditmar og køber hotellet af Morten.

Følg med i den nye sæson af ”Badehotellet” fra mandag 7. februar kl. 20 på TV 2 – og se eller gense de tidligere sæsoner af ”Badehotellet” på TV 2 PLAY.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden