2. feb. 2017
Af Karina Didriksen

Badehotellet-stjerner til modeuge: Så hyggeligt at ses igen

Cecilie Stenspil og Amalie Dollerup.
Cecilie Stenspil og Amalie Dollerup.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Cecilie Stenspil og Amalie Dollerup var glade for at se hinanden til et Tommy Hilfiger-event under Københavns modeuge.

Fru Aurland og Amanda fra ”Badehotellet” alias skuespillerne Cecilie Stenspil og Amalie Dollerup var glade for, at de tilfældigt rendte ind i hinanden til et Tommy Hilfiger Breakfast-event under Københavns modeuge.

LÆS OGSÅ: Badehotellets Roselinde Mynster: Her er min kæreste

- Vi har ikke set så meget til hinanden, siden optagelserne sluttede, for vi arbejder jo begge to, så det er rigtig hyggeligt at mødes her, sagde Cecilie Stenspil og tilføjede:

- Men vi har spist sammen nogle gange og har mødtes til en stor ”Badehotellet”-middag. Så man kan godt sige, at vi mest ses i festligt lag.

Dollerup og Stenspil delte garderobe

De to skuespillere havde skiftet 1930’er kostumerne fra ”Badehotellet” ud med nogle mere moderne outfits under modeugen.

- Mode betyder faktisk ikke specielt meget for mig, og jeg synes, at det er meget besværligt at købe sko! Men skuespillerfaget handler jo meget om at klæde sig ud, og det var sjovt at spille Amanda, fortalte Amalie Dollerup med et smil og tilføjede:

- Cecilie og jeg delte faktisk garderobe sammen på ”Badehotellet”, men den var så lille, at der nærmest kun var plads til en person ad gangen!

PREMIERE: Se Kjoler & Kreationer - BILLED-BLADETs nye modemagasin

Kom med bag kameraet i "Badehotellet" i galleriet herunder.

GALLERI: Bag kameraet på Badehotellet

Læs mere om: