Tirsdag, 8. februar 2022 - af Karina Didriksen

Badehotellet tog fusen på seerne: Sådan reagerede Amanda på at se løjtnanten

Amanda og Uwe Kiessling i "Badehotellet".

Amanda og Uwe Kiessling i "Badehotellet".

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Mange ”Badehotellet”-fans fik med stor sandsynlighed et chok, da den tyske løjtnant Kiessling pludselig dukkede op i første afsnit af sæson 9.

Der var formentligt mange ”Badehotellet”-fans, som fik hjertebanken over en helt særlig scene i sæsonpremieren mandag aften.

I første afsnit blev det afsløret, at faren til Amandas datter, Frida, er den tyske løjtnant Uwe Kiessling, som hun havde et kort forhold til i sæson 8.

Han blev sendt til Østfronten i 1941, og derfor var der nok ingen, som forventede at se ham i slutningen af første afsnit. Men pludselig stod han der – i køkkenet på hotellet!

Det viste sig hurtigt, at det bare var ønsketænkning fra Amandas side, og i virkeligheden var det køkkenchefen Phillip.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En god teaser

Skuespilleren Amalie Dollerup var vild med, at forfatterne tog fusen på seerne og skrev en scene med den tyske løjtnant.

- Det var en god teaser med ”åh, der er han!”. Jeg kan godt huske, at jeg sad inde i spisestuen i Risby Studierne og så det på en monitor, da de lavede det, fortæller Amalie Dollerup til BILLED-BLADET og tilføjer med et grin:

- Og der sagde jeg bare ”folk kommer til at elske det, at han pludselig står der!”. Så det er meget fint klippet sammen, at det pludselig var Philip, som stod i køkkenet. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden