Onsdag, 19. december 2018 — af af Lisbeth Grube

BADEHOTELLET: TV 2 afslører premieredatoen på den nye sæson

Foto: Mike Kollöffel / TV 2
Sjette sæson af ”Badehotellet” på TV 2 får premiere mandag den 28. januar 2019.

Midt i vintermørket er der sat dato på næste skud sol og sommer!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Optagelserne af sjette sæson af ”Badehotellet” er i kassen, og der blændes op for de seks spritnye afsnit af den populære serie fra mandag den 28. januar 2019. Det skriver tv2.dk.

Handlingen springer seks år

I den nye sæson af ”Badehotellet” springer handlingen seks år - frem til sommeren 1939.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De fleste velkendte karakterer er med, men også nye ansigter dukker op i sommerlandet, har forfatterparret Stig Thorsboe og Hanna Lundblad meddelt.

- Vi gav selvfølgelig os selv en udfordring, da vi besluttede at springe seks år i handlingen, men det har været sjovt at se på alle de kendte karakterer på ny og sige: Hvad er der sket med hver især i mellemtiden? Hvor er de lige nu? Men først og sidst har det været utrolig interessant at føre handlingen op i en tid, der pludselig bringer verden udenfor ind på en ny måde, fortæller Hanna Lundblad og Stig Thorsboe til tv2.dk.

Da vi sagde farvel til femte sæson i foråret, var det en dramatisk finale. Otto Frigh døde efter at have fundet sammen med sin kone, Edward Weyse og Helene Aurland fik endelig hinanden, og Fie Kjær forlod hotellet med sin skibsreder Morten Enevoldsen. Hun lovede dog som det sidste, at hotellet ville åbne igen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden