1. mar. 2022
Af Karina Didriksen

Badehotellets Amanda afslører: Derfor har jeg været så ensom

Amanda i "Badehotellet".
Amanda i "Badehotellet".
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Amalie Dollerup kan sagtens sætte sig ind i sin karakter Amandas følelser i sæson 9 af ”Badehotellet”.

Når Amalie Dollerup tænker tilbage på optagelserne af sæson 9 af ”Badehotellet”, er der en særlig følelse, som fylder hende.

I løbet af sæsonen har Amanda nemlig tilbragt en del tid ved telefonen for at vente på nyt omkring løjtnant Kiessling. Og det er noget, som fik en stor indvirkning på skuespilleren.

- Jeg kan huske, da jeg arbejdede med alle de her telefonscener. Den ensomhed, som Amanda oplevede, den oplevede jeg også lidt på settet, fordi Amanda næsten hele tiden sidder på sit kontor og venter på en opringning, fortæller Amalie Dollerup til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Jeg var ikke en del af de andres historier. Telefonen var ligesom min ven, og så stod fotografer og lydmænd sammen med mig inde på det lille kontor. Men ellers var det ret ensomt, fordi ”Badehotellet” ofte er en mere fælles ting. Så på den måde har det været en lidt anderledes sæson for mig, og jeg har følt mig mere som en enspænder.

Endelig kom Anton

Derfor jublede 35-årige Amalie Dollerup også, da hun endelig skulle optage nogle fysiske scener med løjtnanten, spillet af tyske Anton Rubtsov.

- Da Anton kom, og vi skulle lave vores scener sammen, tror jeg, folk tænkte ”hold da op, Amalie, du er virkelig glad for at se ham!”. Men det var jeg virkelig, for Amanda taler jo hele tiden om ham og ser ham for sig, og nu var min kollega der endelig, siger Amalie og tilføjer med et smil:

- Jeg tror næsten, jeg havde det på samme måde som Amanda i telefonen, da Anton var på settet og kom på arbejde. Det var så dejligt, at han endelig kom.

Læs mere om: