Tirsdag, 15. februar 2022 — af Karina Didriksen

Badehotellets Amanda om rørende scene: Sådan fik jeg tårerne frem

Amandas lille datter, Frida, spilles af Lara Azimi-Busekist.
Amandas lille datter, Frida, spilles af Lara Azimi-Busekist.
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Amalie Dollerup havde nemt ved at finde følelserne frem, da hun skulle optage en bestemt scene i afsnit 2 af ”Badehotellet”.

Det var svært ikke at blive berørt, da Amanda have en åbenhjertig telefonsamtale med Gertie i afsnit 2 af ”Badehotellet”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gertie har fået arbejde i Tyskland, hvor hun nu hjælper Amanda med at finde frem til den tyske løjtnant Kiessling, som er far til hendes datter, Frida.

- Gertie finder ud af, at de har et bånd sammen. Hun spørger, om det er tilfældigt, at Uwes mor hedder Frida. Og nej, det er det ikke. Der åbner Amanda sig virkelig op og fortæller den dybeste hemmelighed, hun har, fortæller Amalie Dollerup til BILLED-BLADET og tilføjer.

- Samtalen betyder meget, og jeg tror også, det er derfor, den rører mange mennesker. Det er svært at holde følelser nede om alt det, der faktisk betyder noget. Og Gertie kunne lige så godt have været Amanda. Alt det, hun bliver udsat for, kunne ske for hende selv, hvis ikke hun passede på.

Foto: Mike Kollöffel/TV 2

En forfærdelig situation

Gennem telefonsamtalen med Gertie får Amanda et lille håb om, at hendes elskede løjtnant stadig er i live, og det fik tårerne frem hos hotelbestyreren og skuespilleren Amalie Dollerup.

- Situationen var så spændt op, og man tænker jo, ”hvad hvis jeg selv ikke havde muligheden for at finde mit barns far”. Det er indlevelsen i den forfærdelige situation, Amanda står i, og den måde, det er skrevet på, så tårerne kom ret nemt til mig, forklarer ”Badehotellet”-stjernen og tilføjer med et smil:

- Det er ikke i alle scener, at det er lige nemt, men lige der, skulle der ikke så meget til.

Sammen med skuespilleren Andreas Jebro har Amalie Dollerup sønnen August på to et halvt år.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden