18. sep. 2016
Af af Majken Munk

Badehotellets Anne Louise Hassing blev fejret af manden

Peter Hellemann og Anne Louise Hassing.
Peter Hellemann og Anne Louise Hassing.
Foto: Krestine Havemann
Anne Louise Hassing, der er aktuel i "Krøniken", blev fejret af sin mand Peter Hellemann, da parret lørdag aften var til premiere.

Midt i optagelserne af sæson 4 af "Badehotellet" havde Anne Louise Hassing alligevel tid til at fylde år. Den nu 49-årige skuespillerinde blev både fejret med nyt tøj, men også med en tur i teatret.

- Det er fantastisk at fejre fødselsdag i de her omgivelser. Det er da bare for skønt, fortæller Anne Louise Hassing, da BILLED-BLADET mødte hende til premieren på teaterkoncerten Beethoven på Bellevue Teater.

SE BILLEDERNE: Badehotellet - skuespiltalentet er gået i arv

Faktisk har skuespillerinden før set forestillingen, da den havde premiere i Norge for tre år siden, men tog igen i teatret for at opleve det. Det skyldes ikke mindst at hendes mand har haft en finger med i opsætningen.

Flot gave fra manden

Anne Louise havde i dagens anledning selvfølgelig også modtaget gaver, og en enkelt en af dem var fra hendes mand. Peter Hellemann havde købt en meget smuk kimono, som skuespillerinden bar til premieren.

LÆS MERE: Amalie Dollerup - mit liv med Badehotellet

- Jeg er så glad for den. Den er simpelthen så behagelig. Jeg tror, også at Peter er ret tilfreds med, at han helt selv har købt den til mig, fortalte en glad Anne Louise.

Parret, der efterhånden har været gift i ti år, nød en dejlig aften alene uden deres skønne børn.

Læs mere om: