Badehotellets løjtnant overrasker: Det har han tilfælles med hr. Weyse

Hr. Weyse og Uwe Kiessling i "Badehotellet".

Hr. Weyse og Uwe Kiessling i "Badehotellet".

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Anton Rubtsov, som spiller Uwe Kiessling i ”Badehotellet”, afslører en side af sig selv, som måske vil overraske hans fans.

Den tyske stjerne Anton Rubtsov har opnået en kæmpe popularitet som løjtnant Kiessling i ”Badehotellet”, men i virkeligheden er han meget anderledes end sin karakter.

Overraskende nok har skuespilleren faktisk mere tilfælles med Edward Weyse. De er nemlig begge bidt af at spille klaver.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg elsker musik, og da jeg var yngre, spillede jeg med i forskellige bands og lavede rock’n’roll musik. Jeg stoppede, da jeg begyndte på min skuespilkarriere, siger Anton Rubtsov til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Men corona bragte musikken tilbage i mit liv, fordi jeg pludselig havde mere tid. Så jeg fandt mine gamle klavernoder frem og begyndte at øve og fandt ud af, at jeg stadig kan spille klaver.

Spiller klaver hver morgen

Når 35-årige Anton Rubtsov har været i Danmark for at optage ”Badehotellet”, nyder han at høre om den musik, som er med i serien.

- Jeg taler altid med Jens Jacob Tychsen om de sange, han spiller. Han skrev engang en Liva Weel-sang ned til mig, fordi jeg blev forelsket i den. Det var ”Man binder os på mund og hånd”, som han sang i sæson 8, fortæller Anton Rubtsov, som også har et klaver hjemme i Berlin.

- Hver morgen begynder jeg min dag med at drikke en kop kaffe og spille klaver i 10-15 minutter. Nogle gange er det meget tidligt, og så er naboerne ikke så glade for det! Men det er min daglige rutine, og jeg nyder at starte min dag på den måde.

I BILLED-BLADET nr. 8, der er på gaden torsdag den 24. februar, kan du læse et stort interview med Anton Rubtsov. Her fortæller han om rollen som Uwe Kiessling, samspillet med Amalie Dollerup, om livet i Berlin og deler sjove anekdoter fra ”Badehotellet”.

Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden