Tirsdag, 1. november 2022 - af Majken Munk

Bagom TV 2’s politiske redaktør: Vidste du det om Hans Redder?

Hans Redder

Hans Redder

Foto: Mathias Svold/Ritzau Scanpix
Hans Redder er politisk redaktør på TV 2, og under valgkampen er han på skærmen for at dele sine politiske analyser med TV 2’s seere.

Den 33-årige Hans Redder har under valgkampen været et dominerende ansigt hos TV 2.

Han har siden 2012 været journalist på Christiansborg og sidste år fik han titlen som politisk redaktør på TV 2.

Selv om han ofte dukker op på skærmen, ved seerne muligvis ikke så meget om ham.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vidste du, at…

 • Journalistik ligger i blodet på Hans Redder, for både hans mor Gitte Redder og far Niels Nørgaard er journalister. Gitte Redder har blandt andet skrevet flere bøger om kongehuset. Den ene af Hans Redders tre brødre Anders Redder er også blevet journalist.
   
 • Hans Redder bor til hverdag i Køge med sin hustru Emilie og deres to børn Ellen fra juli 2017 og Viggo fra januar 2020.
   
 • De fleste kender nok Hans Redder for skarpe politiske analyser, men når han ser frem i sin karriere, vil han gerne lave journalistik, der giver et smil på læben. Han har selv peget på programmer som ”Go’morgen Danmark” eller ”Aftenshowet”.
   
 • Det er ikke kun politik, Hans Redder er interesseret i. Hans hjerte banker også for fodbolden. I medgang og modgang følger han nemlig fodboldklubben Brøndby IF.
   
 • I sin spæde karriere så Hans Redder op til Jørn Stjerneklar, der var Afrika-journalist og -fotograf. Selv om han bevæger sig indenfor indenrigsstoffet, har han ikke helt droppet drømmen om at rapportere fra udlandet i fremtiden.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden