13. apr. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Blachman om sin tredje X Factor-sejr: Jeg er blevet klogere

Thomas Blachman og Kristian Kjærlund. 
Thomas Blachman og Kristian Kjærlund.
Foto: Thomas Laursen
Blachmans voksen-kategori var ikke spået mange chancer, da "X Factor"-sæsonen begyndte.

Fredag aften rundede Thomas Blachman sin ”X Factor”-sæson nummer 11 af, og han har ikke altid haft lige nemt ved at hive sejrene hjem, siden han debuterede i programmet i 2008.

Blachmans undertippede kategori

Men fredag aften lykkedes det ham at vinde for tredje gang.

- Det har været helt vidunderligt. Det har været en undertippet kategori, men Kristian sprænger i luften, og han er fantastisk at arbejde med, fortalte en glad Blachman efter showet.

Hans kategori 23+ var ellers ikke spået mange chancer til at vinde, men seerne og Kristian Kjærlund ville det anderledes.

Blachman har fået tæsk

Thomas Blachman vandt ”X Factor” første gang i 2014 med gruppen ”Anthony Jasmin”, og igen i 2018 med ”Place on Earth”. Med Kristian Kjærlund har han nu fået sin tredje sejr, selv om der gik nogle år, inden den erfarne dommer fik hul på sejrsbylden.

- Jeg har fået alle de tæsk, man kunne få gennem mange sæsoner. Nu vinder vi for anden sæson i træk. Det er fantastisk. Selvfølgelig skal jeg synes, folk er blevet klogere, fordi de sætter sig ind i det, det handler om. Eller måske er det bare mig selv, der er blevet klogere, erkendte Blachman.

”X Factor” vender tilbage i 2020, men om Blachman tager endnu en tørn i dommersædet, kan han ikke sige noget om.

Få et gensyn med alle årets live-deltagere i galleriet herunder:

GALLERI: X Factor deltagerne 2019 (Foto: TV 2)

Læs mere om: