Søndag, 17. september 2017 - af Liz Rørsig

Caroline Hendersons dag i Toppen af Poppen: Det var så fint og rørende.

Caroline Henderson
Caroline Henderson
Foto: TV 2
For sangerinden Caroline Henderson vakte det mange rørende minder at høre de andre musikere i ”Toppen af poppen” fortolke hendes sange – især fra 80’erne og de glade Ray Dee Ohh-dage.

Da Caroline Henderson og hendes musik var i centrum i ”Toppen af poppen”, havde hun forinden ikke tænkt så meget over, hvordan dagen ville blive. 

- Min egen dag fyldte sjovt nok ikke så meget i min bevidsthed, for jeg var mere optaget af, hvordan jeg skulle fortolke de andres sange, og hvordan det ville folde sig ud. Da dagen kom, troede jeg, at jeg skulle slappe af, og de andre skulle arbejde, men der var nok at se til med interviews og snak om mig selv på TV, siger Caroline Henderson med et stort smil til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Fint og rørende

Og hun fortæller videre om dagen, hvor hun var hovedperson:

- Jeg må jeg sige, at det var et kærligt og smukt genhør - især med den poppede del af min karriere. Det var som at komme en tur ned ad mindernes allé. Jeg var indstillet på, at sangene fra Ray Dee Ohh-tiden ville blive valgt, men jeg synes i det hele taget, at de andre deltagere kom godt omkring. Det var meget fint og rørende for mig at opleve, fortæller den alsidige musikstjerne.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden