Torsdag, 30. december 2021 - af Karina Didriksen

Cecilie Beck og Mikkel Beha Erichsen: Derfor er vi vilde med Melvin

Melvin Kakooza, Cecilie Beck og Mikkel Beha Erichsen. 
Melvin Kakooza, Cecilie Beck og Mikkel Beha Erichsen. 
Foto: Jesper Sunesen
TV 2-værterne Cecilie Beck og Mikkel Beha Erichsen har nydt at arbejde sammen med Melvin Kakooza på showet ”De største øjeblikke”.

Melvin Kakooza er den nye dreng i klassen, når TV 2 den 30. december blænder op for showet ”De største øjeblikke”, hvor der kigges tilbage på det forgangne år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 30-årige komiker styrer showet med de garvede tv-værter Mikkel Beha Erichsen og Cecilie Beck, og humøret var højt hos værtstrioen, da showet blev optaget i Operaen i København inden jul. 

- Det var dejligt at lave det sammen, og Mikkel og jeg har jo fundet ud af, at vi har alderen til at kunne være Melvins forældre. Så det har vi gået og leget samtidig med, at vi har haft det utroligt sjovt, sagde til BILLED-BLADET og tilføjede:

- Jeg synes, han er superdygtig, og nu får han jo også sit eget talkshow. Så der er både Mikkel og jeg blevet halet indenom! 

En virkelig god fyr

Også 55-årige Mikkel Beha Erichsen er vild med sin unge medvært og uddelte rosende ord om ham.

- Melvin er vores lille adoptivsøn! Jeg kendte ham ikke i forvejen, men han er virkelig en god fyr, sagde TV 2-værten med et smil og tilføjede:

- Han er enormt vidende og skarp og er god til at sige noget til mig og Cecilie. Han er fuldstændig ligeglad med, at han er den nye dreng i klassen. 

Showet ”De største øjeblikke” sendes på TV 2 torsdag den 30. december kl. 20.00. 

Foto: Jesper Sunesen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden