30. maj. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Cecilie Frøkjær efter møde med dronningen: Dette mærkede jeg tydeligt!

Cecilie Frøkjær
Cecilie Frøkjær
Foto: Aller Foto
TV2-profilen Cecilie Frøkjær har besøgt dronning Margrethe på Fredensborg Slot i en helt særlig anledning.

For TV2-stjernen Cecilie Frøkjær var det en stor oplevelse at besøge Dronning Margrethe i onsdags i en vigtig anledning.

Dronning Margrethe er meget optaget af 100-året for fejringen af Genforeningen, som Majestæten er med til markere på tv.

Cecilie Frøkjær talte med dronningen

Onsdag den 27. maj interviewede Cecilie Frøkjær Hendes Majestæt dronningen i anledning af 100-året for genforeningen af Sønderjylland med det øvrige Danmark.

Cecilie Frøkjær talte med hele Danmarks Margrethe om det grænseland, som altid har haft dronningens store interesse.

I løbet af samtalen kunne Frøkjær meget tydeligt mærke, at Sønderjylland har en særlig betydning for hele den kongelige familie.

Sønderjyderne er seje

- Under interviewet mærkede jeg tydeligt, hvor meget Sønderjylland betyder for dronningen og for den kongelige familie. Dronning Margrethe er kommet i Sønderjylland, siden hun blev født. Hun kender egnens historie, og hun har en klar forståelse for, hvad det har betydet at få et stort område tilbage til Danmark. Hun kalder direkte sønderjyderne for "seje" og har kæmpe respekt for de dansksindede, som under det tyske styre kæmpede for at komme tilbage til deres hjemland, siger Cecilie Frøkjær.

Bedste sendetid

Programmet ”Interview med Dronning Margrethe - 100-året for Genforeningen” sendes søndag 14. juni klokken 20.00.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb22-forsider.jpg

Læs mere om: