Tirsdag, 28. februar 2023 — af Julie Nolsöe

Chantal fra Alene sammen skal forlade øen med eller uden Patrick: Derfor er jeg i tvivl

Patrick og Chantal
Patrick og Chantal
Foto: Lotta Lemche/TV 2
I datingprogrammet "Alene sammen" er Chantal blevet matchet med Patrick. Efter 10 dage sammen på en øde ø, er tiden kommet til, at parret skal vælge, om de vil forlade øen sammen. Men noget gør Chantal i tvivl om sit valg

I datingprogrammet "Alene sammen" på TV 2 bliver i alt fire par matchet af eksperter i parforhold, hvorefter de skal tilbringe 10 dage i hinandens selskab på en øde ø i Sverige for at udforske, om de mon er et potentielt kærlighedsmatch. 

I løbet af de 10 dage skal parrene gennemgå en række udfordringer fra eksperterne, som alle sammen har til formål at udfordre dem og bryde deres tidligere dating-mønstre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I slutningen af eksperimentet skal hver deltager i programmet vælge, om de vil forlade øen med deres partner, for at give forholdet en chance også efter eksperimentets afslutning.

 Hos Patrick og Chantal er der flere personlige ting der gør, at Chantal er i tvivl om sit endelige valg.

- Der er mange tanker, der går igennem mit hoved lige nu. Jeg ved også bare med mig selv, at jeg har rigtig meget bagage, der fylder rigtig meget, lyder det fra Chantal til kameraerne inden det svære valg.

Hun fortsætter:

- Samtidig så tænker jeg meget over det med, at vi har opbygget en virkelig god relation til hinanden, og den relation vil jeg virkelig være ked af at ødelægge eller droppe helt. For jeg er også vildt nysggerig på at lære ham at kende på hjemmefronten.

Plat humor

Overfor Patrick giver hun også udtryk for, at der er flere ting, der gør hende meget positivt stillet overfor ham.

- Den der drømmedate i går, den gjorde da lige, at vi kom lidt tættere på hinanden igen, det synes jeg. Du var i hvertfald god til det, siger Chantal til Patrick og tilføjer en anden ting, hun er glad for i deres relation:

- Det, jeg synes, der er så fedt mellem os to, det er at vi har sådan en plat humor. Der er ikke gået en dag uden at vi er flade af grin, lyder det fra Chantal, inden Patrick giver hende helt ret i, at de har det sjovt sammen. 

Du kan se "Alene sammen" tirsdag klokken 20:40 på TV 2 Zulu eller allerede nu på TV 2 Play.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden