Tirsdag, 21. februar 2023 — af Julie Nolsöe

Frederik dater Nanna i Alene sammen: Jeg fortryder kun denne ene ting

Nanna og Frederik blev matchet med hinanden i TV 2-programmet "Alene sammen" og skulle bo sammen på en øde ø gennem 10 dage
Nanna og Frederik blev matchet med hinanden i TV 2-programmet "Alene sammen" og skulle bo sammen på en øde ø gennem 10 dage
Foto: Lotta Lemche/TV 2
I TV 2-programmet "Alene sammen" bliver Frederik matchet med Nanna - og der er kun én ting, han fortryder fra deres 10 dage sammen på en øde i Sverige

I datingprogrammet "Alene sammen" på TV 2 bliver i alt fire par matchet af eksperter i parforhold, hvorefter de skal tilbringe 10 dage i hinandens selskab på en øde ø i Sverige for at udforske, om de mon er et potentielt kærlighedsmatch. 

I løbet af de 10 dage skal parrene gennemgå en række udfordringer fra eksperterne, som alle sammen har til formål at udfordre dem og bryde deres tidligere dating-mønstre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Undervejs bliver der dog også rig mulighed for, at parrene kan bade i den kolde, svenske sø, tænde bål under stjernerne og tale en masse sammen.

Ét af de fire par er Nanna og Frederik, som allerede fra start kommer godt ud af det med hinanden. Der er god stemning mellem dem det meste af tiden, og overfor BILLED-BLADET fortæller Frederik, at det bestemt var en god oplevelse at tilbringe tid på øen sammen med Nanna:

- Det var overvejende nemmere, end jeg troede. Der var en god ro, som vi begge havde, lyder det fra Frederik til BILLED-BLADET.

Han oplevede dog også, at eksperimentet føltes mere og mere intenst efterhånden som dagene gik.

- Intensiteten blev større, jo længere vi kom i forløbet. Tv-afspektet fyldte heldigvis ikke så meget, fordi det var nyt og spændende, men det spidsede til på et tidspunkt, at man var så meget "på".

Fortryder ikke meget - kun denne ene ting

Til spørgsmålet om, hvorvidt der er noget han fortryder ved sin deltagelse i "Alene sammen", svarer Frederik hurtigt:

- Som udgangspunkt nej, jeg fortryder ikke noget. Men der er måske nogle ting og emner, vi godt kunne have taget op. Vi havde en meget pjattet og fjollende tilgang til vores relation, og vi kunne måske havde været mere ærlige omkring, hvem vi er.

Du kan se "Alene sammen" tirsdag klokken 20:40 på TV 2 Zulu eller allerede nu på TV 2 Play.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden