22. jan. 2020
Af Helle Skram de Fries

Chok i Vild med dans: To af disse stjerner kan ikke være med i år

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/vmd_12.jpg
Foto: Thomas Laursen
Det er to af de helt tunge professionelle ”Vild med dans”-stjerner, der må melde fra til ”Vild med dans” i den kommende sæson.

Karina Frimodt og Silas Holst er med i genopsætningen af ”Dirty Dancing – The Musical”, der har premiere 10. september 2020 i Scandic Falkoner og spiller i hele ”Vild med dans”-perioden.

Derfor kan de ikke være med i den nye sæson af "Vild med dans". - Jeg har da tænkt over det. Jeg elsker ”Vild med dans”, men jeg elsker også rollen som Penny, så jeg kunne ikke sig nej til det tilbud, fortæller Karina Frimodt.
https://imgix.billedbladet.dk/_mho9416_aaa_0.jpg
Foto: Martin Høien
–Silas kan jo heller ikke være med, men det kan Morten Kjeldgaard, forklarer Karina Frimodt.

Netop Silas Holst, Morten Kjeldgaard og Karina Frimodt var de tre professionelle, der kom i finalen i 2019.

Silas Holst vandt sammen med Jakob Fauerby, Morten Kjeldgaard blev numer to sammen med Coco, og Karina Frimodt blev nummer tre sammen med Christopher Læssø.

Morten holder kalenderen fri

”Dirty Dancing – The Musical” blev for fem år siden en af de største publikumssucceser nogensinde herhjemme – og med på rollelisten var blandt andre de tre ”Vild med dans”-stjerner Silas Holst, Karina Frimodt og Morten Kjeldgaard, men Morten Kjeldgaard har altså valgt at holde kalenderen fri til ”Vild med dans”.

Karina Frimodt har sagt ja til – igen – at spille rollen som danselærerinden Penny, Silas Holst vender tilbage i rollen som danselæreren Johnny Castle – og Mathilde Norholt indtager atter rollen som Frances ”Babtý” Houseman.

https://imgix.billedbladet.dk/_mho9345aaa.jpg
Foto: Martin Høien

Læs mere om: