Lørdag, 30. november 2019 - af Helle Skram de Fries

Karina Frimodt efter Vild med dans-finalen: Jeg er glad på Jakob og Silas' vegne

Karina Frimodt og Christopher Læssø.

Karina Frimodt og Christopher Læssø.

Foto: Thomas Laursen
Karina Frimodt ville naturligvis gerne have vundet finalen sammen med sin dansepartner Christopher Læssø, men glædede sig på sin bedste ven Silas Holst' vegne.

- Selvfølgelig ville jeg da gerne have vundet, lød det fra Karina Frimodt da BILLED-BLADET mødte hende lige efter "Vild med dans"-finalen i Forum Horsens fredag 29. november.

- Men jeg er glad på min bedste ven Silas' vegne. Det er første gang vi begge er i i finale, og det havde vi talt om inden, fortsatte en afklaret Karina Frimodt.

Både hun og dansepartneren, Christopher Læssø, havde - lige som Coco O. og Morten Kjeldgaard - håbet på at vinde finalen.

Men det blev altså Jakob Fauerny og Silas Holst, der fik trofæet, mens Karina Frimodt og Christopher Læssø fik en tredjeplads.

Tredje gang Silas vinder

Det er dermed tredje gang Silas Holst vinder "Vild med dans" - han har tidligere vundet med skiløber Sophie Fjellvang-Sølling og senest i 2014 med Sara Maria Franch-Mærkedahl.

- Det var en rigtig fin finale, og jeg elsker Silas, så jeg er glad. Og Christopher og jeg har haft en helt fantastisk "Vild med dans"-rejse sammen. Vi har haft en god kemi fra starten.

Christopher Læssø nød også det flotte finale-punktum i fulde drag.

Åbnede hele ballet

Sammen med Karina Frimodt fik han lov til at åbne hele ballet med en forrygende jive.

Efter pausen dansede de en spetakulær freestyle. 

Foto: Thomas Laursen

- Karina er bare det vildeste menneske!, konstaterede en glad Christopher Læssø.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden