Chok i Vild med dans: Sofie Lassen-Kahlke tæt på exit

Foto: Hanne Juul

Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen leverede en formidable dansepræstation, der bragte dem til en førsteplads i den samlede stilling. Men de endte i omdans med Julia Sofie Aastrup og Frederik Nonnemann.

Fredag, 3. november 2017 - af Lone Vandborg

Der gik et gisp gennem dansestudiet - og sikkert også hjemme i stuerne - da Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen kom i omdans. Parret har i hele sæsonen ligget i top, og i aften - fredag den 3. november - blev det til en samlet førsteplads, når også Knæk Cancer-showet kom med. Alligevel, blev det til en omdans mod Julia Sofia og Frederik, der lå på en samlet næstsidsteplads.

TILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

TILBUD PÅ BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

Nervepirrende 

Det var første omdans for begge par, så der var forståeligt nerver på. Især Sofie og Michael virkede rystede over at stå i den situation.

Begge par leverede en strålende omdans - enda bedre end første gang. Julie Sofia levede sig ins i sin wienervals, mens Sofie var endnu mere taktfast og sensuel i sin rumba.

Seerne bestemte

I omdansen er det seerne, der suverænt bestemmer. Og efter stemmerne var talt op, kunne værtsparret Sarah Grünewald og Claus Elming proklamere:At Sofie og Michael gik videre.

De var naturligvis jublende lykkelige, mens Julia Sofia havde svært ved at holde tårerne tilbage. Men trods skuffelsen var den unge youtuber lykkelig for oplevelsen og venskabet med Frederik.

Foto: Hanne Juul