1. nov. 2017
Af Majken Munk

VILD MED DANS: Julia Sofia Aastrup viser hjemmet frem

Julia Sofia Aastrup
Julia Sofia Aastrup
Foto: Lars H. Laursen
”Vild med dans”-deltageren og YouTube-stjernen Julia Sofia Aastrup har inviteret BILLED-BLADET ind i sin lyse lejlighed, og hjemme hos hende er der plads til en hel dag i nattøj foran TV’et.

Tiden er knap for den 19-årige YouTube-stjerne Julia Sofia Aastrup lige i øjeblikket. Foruden at producere sjovt indhold til sin YouTube-kanal bruger hun størstedelen af ugens dage i træningslokalerne, hvor hun øver dans med ”Vild med dans”-partneren Frederik Nonnemann.

Elsker at gå offline

Men når hun har tid til at trække stikket ud, foregår det i nattøj med en TV-serie.

- Når man er online 24/7, fordi ens job er at være online, så tror jeg, at jeg føler mig allermest hjemme, når jeg kan gå offline og slå computeren fra og bare sidde i nattøj og se ”Friends”, fortæller den charmerende youtuber.

Netop flyttet ind

Det er forholdsvist nyt for Julia Sofia Aastrup at bo for sig selv. I sommer flyttede hun fra sine forældres gård ind i en lejlighed for sig selv, men hun har familie omkring sig hele tiden, for hendes moster, onkel, mormor og morfar bor også på gården.

- Det er lidt som at være flyttet hjemmefra uden at være flyttet hjemmefra, for jeg har mit eget køleskab, og jeg skal gøre mit eget badeværelse rent, men min familie er lige i nærheden, fortæller hun.

Du kan læse meget mere om Julia Sofia Aastrup i denne uges BILLED-BLADET, hvor du også kan se de flotte billeder af youtuberens dejlige lejlighed.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb44-forsider.jpg
BILLED-BLADET nr. 44, 2017.
Foto: Billed-Bladet

Læs mere om: