8. sep. 2021
Af Karina Didriksen

Christian Borregaard afslører: Sådan hjælper min kone med 3xBeliggenhed

Christian Borregaard.
Christian Borregaard.
Foto: Dan Mariegaard
Ejendomsmægleren Christian Borregaard fra ”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” nyder at arbejde sammen med sin hustru.

Som køberrådgiver hjælper Christian Borregaard køberne med at få den bedste aftale, og det gør han også i TV 2’s populære boligprogram ”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed”.

Og faktisk får han en hjælpende hånd af sin hustru, Henriette, bag kameraet.

- Min kone hjælper mig med boligsøgningen. Vi er fælles om at finde boligerne, og så er vi ude at se dem og lukke dem af, fortæller Christian Borregaard til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Hun er også med til at interviewe de medvirkende, så hun er med fra start til slut.

https://imgix.billedbladet.dk/20180811_nsk647_1.jpg
Christian Borregaard sammen med hustruen Henriette til Smukfest i 2018.
Foto: Niels Aage Skovbo

En perfekt løsning

Ægteparret har siden 2017 drevet firmaet købersside.dk sammen, og Christian Borregaard er glad for, at de også kan arbejde sammen på boligprogrammet.

- Jeg synes, det er helt perfekt, at vi kan hjælpes ad. Men vi arbejder jo også sammen til daglig med køberrådgivning, så det var bare helt naturligt, at hun også kom med ind over programmet, lyder det med et smil fra den jyske boligekspert.

I BILLED-BLADET, der er på gaden torsdag den 9. september, kan du læse et stort interview med Christian Borregaard, hvor han fortæller om sin elskede familie og om, hvorfor han bor det perfekte sted.

Læs mere om: