Tirsdag, 7. marts 2023 — af Karina Didriksen

Christian Degn og familien er flyttet til Jylland: Her bor de nu

Christian Degn, Trine og Vagn.
Christian Degn, Trine og Vagn.
Foto: Søren Lamberth
TV 2-værten Christian Degn og hans lille familie er flyttet fra København til Randers, hvor de håber på at finde deres drømmehus.

I februar sagde Christian Degn og kæresten Trine farvel til deres trygge og velkendte tilværelse på Vesterbro i København og flyttede tilbage til deres jyske rødder med sønnen Vagn.

Familien er rykket til Randers, der kun ligger omkring 20 kilometer fra Råby, hvor tv-værten er vokset op, og hvor hans forældre stadig bor. Trines forældre bor også i nærheden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi flytter ind i en midlertidig lejebolig, for så har vi ro til at finde det helt rigtige sted, fortæller Trine til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Det er en lejlighed, men den er større end den i København, så Vagn kan faktisk få sit eget værelse. Man kan jo få lidt mere for pengene i Jylland!

Tættere på bedsteforældrene

Den lille familie bor nu i et naturskønt område, der ligger tæt på Randers Regnskov.

Christian Degn og kæresten drømmer på sigt om at købe et hus, som skal sættes lidt i stand, men noget af det vigtigste er, at seks måneder gamle Vagn er kommet tættere på sine bedsteforældre.

- Det at få Vagn er blevet et kæmpe kompas i livet. Det har sat mange tanker i gang om, hvad der er vigtigt, og hvor dyrt vi skal bo, forklarer Christian og tilføjer:

- Jeg er også glad for at komme tættere på mine forældre, for de bliver jo heller ikke yngre. Jeg har prøvet at være i København, når de ikke har været helt på toppen, og så kan man godt føle, at man er langt væk.

Parret kan opleves i tv-programmet ”Degn vil være far” tirsdage kl. 20.50 på TV 2.

Foto: Søren Lamberth

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden