Christian fra Landmand søger kærlighed: Så festligt var det med pigerne

Jennifer, Christian og Christina. 

Jennifer, Christian og Christina. 

Foto: TV 2/ Jeppe Melchiorsen
I ”Landmand søger kærlighed – jorden rundt” er Jennifer og Christina rykket ind i Christians hybel. Og ifølge landmanden havde de en fest ude på landet.

- Det var så hyggeligt. Det skal jeg ikke lægge skjul på. Det er nogle dejlige mennesker begge to, fortæller Christian glad til BILLED-BLADET, da vi fanger ham på telefonen en sen mandag aften – australsk tid.

Jennifer og Christina havde nemlig i forbindelse med "Landmand søger kærlighed - jorden rundt" pakket kufferten, og var rejst hele vejen til Australien for at vinde Christians hjerte.

Drak vin og dansede

Selvom der hovedparten af tiden var kameraer i hælene på dem alle tre, blev det også slukket af og til. Og nogle aftener blev der skruet op for musikken, mens vinen blev skænket.

- Vi havde vores egen lille fest ude på landet. Vi havde nogle aftener, hvor kameraerne var slukkede. Og så delte vi nogle flasker vin, sludrede og spillede bare høj musik i hytten og dansede rundt. Det var fjollet og skidegodt, griner landmanden.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Svært at date to på samme tid

Jennifer og Christina sov hos landmanden i fire nætter. Og han indrømmer, at det var en udfordring at date to på samme tid.

- Det er svært. Især når man skal flirte med dem, hvis det er det, som man prøver på. Så er det svært nok at gøre med en på TV. Men når der så er to, så er det helt umuligt, synes jeg.

Hvem Christian vælger skal med på den romantiske weekend, kan du se i næste afsnit af ”Landmand søger kærlighed – jorden rundt”. Det rammer skærmen mandag kl. 20.00 på TV 2.

Få et gensyn med de tre landmænd i galleriet herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden