10. aug. 2016
Af Karina Didriksen

Claudia Rex: Vild med dans gør mig ked af det

Claudia Rex.
Claudia Rex.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den tidligere ”Vild med dans”-danser Claudia Rex har ikke lyst til at følge dansekonkurrencen på TV, når hun ikke selv kan være med.

Claudia Rex var en fast del af ”Vild med dans”-holdet gennem seks sæsoner, men efter hun og partneren Johannes Nymark havde danset sig til en andenplads i 2014, måtte hun sige stop.

Hun havde for mange skader, og var derfor tvunget til at droppe det populære TV 2-program.

Til september får den næste sæson af ”Vild med dans” premiere, og den 29-årige danser er ked af, at hun for andet år i træk ikke er en del af holdet.

- Det smerter mit hjerte, at jeg ikke kan være med. Jeg savner det sindssygt meget, og jeg ville ønske, at jeg kunne være med, men det kan jeg ikke. Det irriterer mig helt vildt, fortalte Claudia Rex til BILLED-BLADET, da hun var til smykkedesigneren Mai Manniches event ”Sæt pris på brysterne” i København.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Claudia Rex håber på et mirakel

Over en million danskere følger hvert år med i ”Vild med dans”, men Claudia Rex er ikke sikker på, at hun kommer til at sidde ret meget foran skærmen i år.

- Jeg kommer nok ikke til at se det hele, for det gør simpelthen for ondt i mit hjerte og gør mig ked af, at jeg ikke kan være med. Det lyder måske lidt åndssvagt, men ”Vild med dans” har jo været en kæmpe del af mit liv og min identitet. Det er det stadig, så hvis jeg ser programmet, kommer jeg bare til at savne det alt for meget, fortalte Claudia Rex.

Danseren og tøjdesigneren krydser fingre for, at hun en gang i fremtiden kan vende tilbage til ”Vild med dans”.

- Jeg håber stadig på, at der kommer til at ske et mirakel, og jeg skal til at træne rigtig meget nu for at opbygge mine muskler, så leddene kan blive stærkere. Jeg er bare træt af min krop!, fastslog hun.

Smykkedesigneren Mai Manniche holdt et velgørenhedsarrangement i forbindelse med kampagnen "Sæt pris på brysterne", der er en del af "Støt brysterne". Både Mai Manniche og Claudia Rex er ambassadører for kampagnen.

LÆS MERE: Claudia Rex: Jeg skal overtage min fars firma

Mai Manniche.
Mai Manniche.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Læs mere om: