Fredag, 27. oktober 2017 - af af Majken Munk og Niels Burgos

Daniel Svensson har kræften tæt inde på livet: Sådan støtter Karina ham

Karina Frimodt, Daniel Svensson
Karina Frimodt, Daniel Svensson
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Under "Vild med dans" har Daniel Svensson været til kontrol for lymfekræft. Karina Frimodt har været ramt af brystkræft. Nu støtter de to hinanden.
Selv om ”Vild med dans” er én stor fest, så rammer virkeligheden også Danmarks modigste dansere og deres dansepartnere. For Karina Frimodt og Daniel Svensson har denne virkelighed blandt andet indholdt besøg på hospitalet, hvor de er  blevet undersøgt for cancer. Det er netop, hvad Daniel Svensson har gennemgået på det seneste.  

Karina ventede på hospitalet

For nogle uger siden fik han støtte af Karina Frimodt, der ventede på ham efter hans kontrol på Aalborg Sygehus. − Det er klart, at vi havde snakket meget om, at det var nu, han skulle til kontrol, og vi planlagde vores træninger omkring det. Jeg støtter ham 100 procent, og vi håber naturligvis på det bedste, fortæller hun.  
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!
Daniel Svensson har to gange været ramt af lymfekræft, og Karina Frimodt har også været ramt af den forfærdelige sygdom i form af brystkræft. For parret betyder deres indgående kendskab til sygdommen også, at de er blevet tættere. − Vi hjælper hinanden, deler tanker og bekymringer, og det gør, at vi bliver tættere. Specielt også fordi vi begge har stået i det, fortæller hun.  Når "Vild med dans" knækker cancer fra Det kgl. Teater, vil det således ikke være så underligt, hvis dansen får en helt særlig betydning for et af parrene.
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden