Torsdag, 1. april 2021 - af Laura Dalgård Hansen

De sjældne danskere: Nu er Niels blevet storebror

Esben, Niels og Anette
Esben, Niels og Anette
Foto: Søren Jul Lamberth
Esben og Anette Skrumsager fra "De sjældne danskere" blev gravide med hjælp fra fertilitetsbehandling, og nu er sønnen Niels blevet storebror.

De seneste uger har man kunnet følge endnu en sæson af ”De sjældne danskere”, og i år har man også kunnet følge Niels og hans forældre.

Den tre-årige charmetrold er født med Adams Oliver-syndrom, og i Niels' tilfælde betyder det, at han har små fingre og mangler noget af sin ene fod.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Niels er en utrolig glad dreng

- Han er en utrolig glad dreng, som bare giver den fuld gas, hvad enten han leger superhelte med drengene eller ”far, mor og børn” med pigerne ovre i børnehaven, har Niels mor, Anette Skrumsager, tidligere fortalt.

Hun og Niels’ far, Esben Skrumsager, har længe drømt om flere børn. Men risikoen for at få et barn med samme syndrom, der måske ville være endnu mere hæmmet end Niels, var relativt stor.

Derfor har parret været i fertilitetsbehandling, og den proces har man også kunnet følge i ”De sjældne danskere”. Og som man kunne se i afsnittet torsdag aften, havde Niels’ forældre endelig gode nyheder til ham: Han skulle være storebror.

Niels har fået en lillesøster

Det var tydeligvis en nyhed, som faldt i god jord Niels, der også havde et bud på, hvad den lille baby i mors mave skulle hedde.

”Jeg ved, hvad den skal hedde. Den skal hedde… måske Pippi”, sagde Niels, der tydeligvis glædede sig til at blive storebror.

Og det er han nu blevet, for familien fik i november en dejlig datter, som har fået navnet Elsa.

Se det skønne billede af hele familien her, og se flere dejlige fotos af dem alle på Instagram. 

 

Anette og Esben med børnene Elsa og Niels
Foto: Søren Jul Lamberth

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden