Tirsdag, 14. marts 2023 — af Karina Didriksen

Dejlige billeder: Så sød er Christian Degn og Trines lille søn

Christian Degn og Trine.
TV 2-værten Christian Degn og hans kæreste Trine elsker at være forældre til sønnen Vagn, som kom til verden sidste sommer.

De sidste par uger har danskerne kunnet følge Christian Degn og kæresten Trines vej til at blive forældre i TV 2-programmet ”Degn vil være far”.

I det fjerde og sidste afsnit bliver parrets drøm til virkelighed, da deres lille søn kommer til verden ved en hjemmefødsel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vagn blev født den 3. juni 2022, og han er i dag en energisk og charmerende lille dreng på ni måneder.

- Han er en meget social og udadvendt dreng, der snakker og griner meget. Og det er jo mærkeligt med de forældre, han har, sagde Trine med et smil, da BILLED-BLADET besøgte familien på Vesterbro, inden de flyttede til Randers.

En mørk tid

43-årige Christian Degn mødte Trine Johst Vammen i juni 2021, og kort efter besluttede de sig for, at de gerne ville have et barn sammen.

De er lykkelige for, at de i dag er forældre til lille Vagn, men TV 2-værten kan alligevel ikke lade være med at tænke på, hvordan hans liv havde set ud, hvis han ikke var blevet far.

- Det har jo været mørkt. Jeg har tit tænkt, hvad der skal blive af mig. Det kunne også potentielt have kastet mig ud i en krise senere i livet, erkender Christian Degn og uddyber:

- Det med at se sit stamtræ foran sig, og så se den gren, der står Christian på, bare visne. Det er ikke nogen rar tanke. Men sådan gik det heldigvis ikke! 

Se de søde billeder af lille Vagn i galleriet øverst i artiklen.

Sidste afsnit af "Degn vil være far" sendes på TV 2 tirsdag den 14. marts kl. 20.50. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden