25. jun. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Dennis Knudsen jubler: Lykkelig på sønnens vegne

Dennis Knudsen
Dennis Knudsen
Foto: Gregers Overvad
Dennis Knudsen har kæmpet med angst og depression, og han har været bange for, at hans søn Lucas vil udvikle de samme problemer.

Dennis Knudsen har fået succes i en sådan grad, at han ikke kræver nærmere introduktion, men det lå ikke i kortene, at han skulle få en så flot karriere.

I Dennis Knudsens barndom var der nemlig mange ting, som kunne have været bedre, og i sit voksenliv har han kæmpet med både angst og depression.

Dennis Knudsen har taget DNA-test

Dennis Knudsen har været bange for, at hans elskede søn Lucas skulle arve nogle af de ting, som han har kæmpet med, og derfor har kendisfrisøren fået lavet en DNA-test.

Det kan man se i det nye TV 2-program ”Succes mod alle odds – Dennis Knudsen”.

Dennis Knudsen ønskede at finde ud af, om hans psykiske nedture er et resultat af hans gener, eller om det har noget at gøre med hans opvækst, der rummer både misbrug og seksuelle overgreb.

Dennis Knudsen kunne ånde lettet op

Heldigvis viste DNA-testen, at Dennis Knudsen ikke er særligt disponeret for at få depression sammenlignet med så mange andre.

Han kunne derfor ånde lettet op og juble, for det betyder, at lille Lucas ikke er genetisk disponeret for at udvikle de samme problemer som sin far.

Kendisfrisøren har fået skønne Lucas med hjælp fra en rugemor fra USA, og han drømmer om på et tidspunkt at gøre ham til storebror.

https://imgix.billedbladet.dk/20190701_mho8509_1.jpg
Dennis Knudsen fik sin store drøm opfyldt, da han for et år siden blev far til Lucas.
Foto: Martin Høien

Læs mere om: