Fredag, 21. oktober 2022 — af Laura Dalgård Hansen

Der er fire Vild med dans-programmer tilbage: Fredag sker det for sidste gang

Natasha Brock og Thomas Evers Poulsen
Natasha Brock og Thomas Evers Poulsen
Foto: Hanne Juul
Der er stadig fire "Vild med dans"-fredage tilbage, men i aften kan parrene glæde sig over, at det er sidste gang, de skal stå i den frygtede dødsbanan.

Halvdelen af årets ”Vild med dans”-par er skåret fra, og der er nu kun fem tilbage i kampen om at stå tilbage som vindere af sæson 19.

Sidste dødsbanan

Fredag efter fredag har deltagerne stillet sig i den berygtede dødsbanan, hvor de én for én har fået at vide, at de har overlevet endnu en uge i programmet. Det er også her, at der uge for uge har stået to par tilbage, som skulle i omdans og kæmpe for deres overlevelse i ”Vild med dans”.

Fredag 21. oktober skal endnu et par sorteres fra, og der venter således deltagerne endnu en tur i dødsbananen, samt en omdans for de to par, der samlet set har fået lavest karakterer af dommerne og færrest stemmer fra seerne.

De fire par der går videre fra program syv kan til gengæld glæde sig over, at de efter i aften ikke længere skal frygte at ryge i omdans.

I næste uge, hvor de fire tilbageværende par skal danse på Det Kongelige Teater i forbindelse med Knæk Cancer-ugen, er der nemlig ikke nogen, der ryger ud.

I semifinalen den 4. november er der heller ikke nogen af de fire par, som skal i omdans. I stedet nævner værterne de tre par, som har fået det højeste antal point, og som går direkte videre til finalen, der sendes fredag 11. november.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden