Fredag, 10. januar 2020 — af Emilie Jepsen

Derfor blev Ankerstjerne så rørt af videohilsen fra Rasmus Seebach

Foto: Gregers Overvad og Kasper Wenstrup
Det var en tydeligt rørt Ankerstjerne, der i aftenens "X Factor"-program, modtog en helt særlig hilsen i form af en video fra sin gode ven og kollega Rasmus Seebach.

Den særlige videohilsen fulgte efter fremførelsen af sangen "Den jeg er", som netop er skrevet af Rasmus Seebach. Og det fik følelserne frem hos Ankerstjerne.

De to "Homies", som Rasmus Seebach kalder Ankerstjerne, har nemlig kendt hinanden i mange år og betragter hinanden som familie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor blev Ankerstjerne også meget rørt, da netop den sang blev sunget i programmet. Og det fik vært Sofie Linde til at drille ham ved at kalde ham for en "lille, følsom dreng", selv om "X Factor"-dommeren grinede benægtede.

Fra kollegaer til venner

I 2009 udgav Rasmus Seebach sit første album "Rasmus Seebach". Med til at skrive pladen var Ankerstjerne, og siden er samarbejdet fortsat og Ankerstjerne har været med til at skrive alle Rasmus Seebachs fem albums.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

De to har sammen med Nicolai Seebach skrevet utrolig mange sange og har endda vundet flere priser. Ankerstjerne har fx vundet prisen "Årets sangskriver" ved Danish Music Awards to gange.

Seebach brødrene og Ankerstjerne til Danish Music Awards 2014
Foto: Birger Storm

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden