29. aug. 2019
Af Ken Richter

Derfor er 3 x Beliggenhed populært

Christian Borregaard og Sara Lygum
Christian Borregaard og Sara Lygum
Foto: Alex Tran
Værterne Christian og Sara hjælper køberne med at komme videre

Boligprogrammet "Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed" på TV 2 hører til blandet seernes favoritter. På samme måde som "Hammerslag" på DR.

Priser og indretning

Christian Borregaard fra Silkeborg, der er vært sammen med Sara Lygum fra Odense, giver her sit bud på, hvorfor programmet for tiden bliver set af over en halv million hver onsdag aften.

- For det første kan mange seere relatere sig til det, fordi de måske har stået i samme situation, og her får de et lille tip til at komme videre. Desuden er der mange boligejere, der gerne vil vide, hvor priserne ligger for tiden. Endelig får vi alle stillet vores nysgerrighed og ser, hvordan andre har indrettet sig, og måske dukker der også nye ideer op, forklarer Borregaard.

Nye afsnit på vej

Og her er en god, lille nyhed til alle, som elsker at se programmet: Sammen med Sara Lygum er Christian Borregaard for tiden ved at optage helt nye afsnit, som sikkert bliver sendt først i det nye år på TV 2.

- Jeg tror også, at mange føler, det er spændende, når vi forhandler priser. Jeg kan bare sige, at situationen er helt ægte, og vi taler ikke ind i et tomt rør, når vi forhandler over telefonen. Forløbet er for det meste klippet sammen, for i virkeligheden kan det nemt tage to-tre timer at blive enige om prisen, oplyser Christian Borregaard.

Den erfarne mægler er alt for beskeden til at tage æren for, at han i værtsrollen sammen med Sara Lygum gør programmet til en succes.

- Det er de medvirkende i al deres forskellighed, der bærer programmet. De er kørt fast, og så er det en ekstra vigtig opgave for os at få dem til at indse, at de faktisk godt kan bo et andet sted, end de lige havde drømt om, hvis ellers de får opfyldt andre af deres ønsker til deres nye hjem, forklarer Borregaard.

Læs mere om: