Derfor er Albert med i Vild med dans-finalen

Se også:

Albert Rosin Harson overraskede alle, da han i semifinalen i "Vild med dans" tog den ene af de tre finalepladser.

Kigger man på dommerkarakterne henover "Vild med dans"-sæsonen, lå det nok ikke lige i kortene, at Albert Rosin Harson og dansepartneren Jenna Bagge skulle end i finalen i årets dansekonkurrence. 

Men lørdag står de så klar i finalen. 

Ifølge "Vild med dans"-eksperten Nikolaj Bonde er det blandt andet Alberts charme, der har været med til at føre ham til finalen.

- Han har fra første trin taget både seerne, dommerne og ikke mindst sin partner med storm, og det tror jeg altså er en af grundene til, at han er nået så langt, siger Nikolaj Bonde og fortsætter:

- Dansemæssigt har han jo ligget fra midten og ned ret ofte, men det betyder bare ikke så meget i "Vild med dans", hvis man har charmen. 

Men selvom Albert altså har haft charmen med sig hele sæsonen, kom det alligevel bag på "Vild med dans"-eksperten, da Albert og Jenna gik videre ved lørdagens semifinale. 

 

- Der var jeg alligevel ret overrasket. På forhånd havde vi jo stået og kloget os på, at Albert nok måtte ryge, men som programmet skred frem kunne man godt se, at der måske var flere muligheder i spil, lyder det fra Nikolaj Bonde, der tilføjer:

Det er da sæsonens helt store overraskelse, hvis man ser det over en bred kam, og det kan det også blive på lørdag faktisk. 

Det er dog ikke kun Albert, der kan tilskrives æren for at være kommet så langt i konkurrencen. Også Jenna Bagge skal have en del af æren, og specielt parrets kemi kan tilskrives deres store succes. 

- Alberts og Jennas kemi har været en af de mest bemærkelsesværdige i "Vild med dans"-historien. Det har helt klart noget at sige, at man har kunnet se denne her kemi imellem to mennesker. 

Du kan høre mere om, hvorfor Albert Rosin Harson er endt i "Vild med dans"-finalen i videoen i toppen af artiklen. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden