Derfor er Knæk Cancer så vigtig en aften i Vild med dans

Se også:

I aften er der "Knæk Cancer"-aften i "Vild med dans.

I aften knækker "Vild med dans" cancer. 

En tradition, der efterhånden har fundet sted mange år i "Vild med dans". Her bliver konkurrencen sat på pause et kort øjeblik, imens der bliver samlet penge ind i den gode sags tjeneste. 

Men hvorfor er det blevet så vigtig en aften i "Vild med dans"? 

Det har BILLED-BLADET's "Vild med dans"-ekspert Helle Skram de Fries et bud på.

- Det er det program, der har et meget vigtigt budskab, og det er jo desværre bare sådan, at alle mennesker har berøring med cancer. Derfor er det noget særligt, og tidligt har det været noget særligt for mange, at de skulle danse på Det Kongelige Teater, fortæller hun.

På grund af coronapandemien bliver årets "Knæk Cancer"-udgave af "Vild med dans" dog ikke afholdt på Det Kongelige Teater. Af samme grund er finalen også rykket tilbage til København efter at have været afholdt i Horsens i mange år.

Men det er turen på Det Kongelige Teater, som flest er kede af det over.

- Jeg har hørt nogle af de profesionelle sige, at de er mere kede af, at de ikke kommer på Det Kongelige Teater, end over, at de ikke kommer til Forum Horsens, fortæller Helle Skram de Fries. 

For "Vild med dans"-eksperten giver det også god mening, at man bruger "Vild med dans" i kampen mod kræften. 

- Man bruger noget, der er så populært til at få budskabet ud. Og det er godt, at man kan se, at cancer er ikke en dødsdom.

Se mere fra "Vild med dans"-eksperterne i videoen i toppen af artiklen

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden