Derfor glæder gravide Cecilie Hother sig til på søndag

Foto: Hanne Juul
Gravide Cecilie Hother så fantastisk ud, da hun var til hyggelig komsammen på hotel d’Angleterre. TV2-profilen har termin i april, men allerede nu på søndag bliver en speciel dag i forbindelse med graviditeten.

TV2-profilen Cecilie Hother er gravid og er sat til at føde i begyndelsen af april.

Ved CJ London-launchparty onsdag eftermiddag i Louis XVI-salen på hotel d’Angleterre i København så hun fantastisk ud i en skøn kjole fra Mamalicious og med smykker af eget design, Gaia Jewels by Cecilie Hother.

Foto: Hanne Juul

Cecilie Hother glæder sig

- Jeg har sidste vagt på søndag, sagde Cecilie, der selvom hun elsker sit job som vejrvært, glæder sig til at få fri og koncentrere sig om maven og den forestående fødsel.

En dag ad gangen

Cecilie Hother tager en dag ad gangen, men selvfølgelig tænker hun også lidt over den nærmeste fremtid både privat og karrieremæssigt.

Ikke så mange planer

På baggrund af sine erfaringer har Cecilie dog bevidst valgt at lægge så få specifikke planer som muligt.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET i denne uge kan du læse om en helt særlig og festlig dag på Christiansborg Slot, hvor dronningen og kronprinsen deltog i en lukket begivenhed. 

Du kan også få alt om kronprins Frederiks besøg på hospitalet i Aabenraa, hvor han fortalte, hvordan han kom til skade på ski i Schweiz.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden