Onsdag, 26. februar 2020 - af Ulrik Ulriksen

Grevinde Alexandra taget på sengen til modefest

Foto: Hanne Juul
Det var noget af en overraskelse for grevinde Alexandra, da hendes navn pludselig blev råbt op til en modefest med masser af kendte deltagere.

Grevinde Alexandra, 55, var sammen med et par gode veninder til modefest på hotel d’Angleterre i København, hvor Claire Ross-Brown, som blandt andet har hjort sig bemærket i komedieserien Klovn, præsenterede sit nye designbrand CJ London by Claire Julia Ross-Brown.

Foto: Hanne Juul
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mange kendte ansigter

På et tidspunkt i modefesten, der havde deltagelse af en lang række kendte danske ansigter, blev der trukket lod om et par gaver med lækkerier i en såkaldt goodiebag.

Lodtrækning om gaver

Alle launchparty’ets deltagere havde fået lagt deres navn i en hat, og så blev der trukket et par navne op af hatten.

Et af navnene, der røg op af hatten, var grevinde Alexandras, og da Claire Ross Brown råbte på Alexandra, blev grevinden overrasket.

Smilende grevinde Alexandra

Alexandra, der virkelig blev taget på sengen, løb op til scenen og tog venligt og smilende foran de mange andre gæster imod sin gave.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Nikolai og Felix klarer sig godt

I det hele taget var grevinde Alexandra i fin form og fortalte blandt andet om sine to sønner prins Nikolai og prins Felix.

Alexandra fortalte blandt andet, at hun har hjulpet Nikolai på plads i den lejlighed, han lige har købt, og så fortalte hun også, at Felix klarer sig godt i 2, G på Gammel Hellerup Gymnasium.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden