26. feb. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Grevinde Alexandra taget på sengen til modefest

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20200226_hjp9019_1.jpg
Foto: Hanne Juul
Det var noget af en overraskelse for grevinde Alexandra, da hendes navn pludselig blev råbt op til en modefest med masser af kendte deltagere.

Grevinde Alexandra, 55, var sammen med et par gode veninder til modefest på hotel d’Angleterre i København, hvor Claire Ross-Brown, som blandt andet har hjort sig bemærket i komedieserien Klovn, præsenterede sit nye designbrand CJ London by Claire Julia Ross-Brown.

https://imgix.billedbladet.dk/20200226_hjp8908.jpg
Foto: Hanne Juul

Mange kendte ansigter

På et tidspunkt i modefesten, der havde deltagelse af en lang række kendte danske ansigter, blev der trukket lod om et par gaver med lækkerier i en såkaldt goodiebag.

Lodtrækning om gaver

Alle launchparty’ets deltagere havde fået lagt deres navn i en hat, og så blev der trukket et par navne op af hatten.

Et af navnene, der røg op af hatten, var grevinde Alexandras, og da Claire Ross Brown råbte på Alexandra, blev grevinden overrasket.

Smilende grevinde Alexandra

Alexandra, der virkelig blev taget på sengen, løb op til scenen og tog venligt og smilende foran de mange andre gæster imod sin gave.

Nikolai og Felix klarer sig godt

I det hele taget var grevinde Alexandra i fin form og fortalte blandt andet om sine to sønner prins Nikolai og prins Felix.

Alexandra fortalte blandt andet, at hun har hjulpet Nikolai på plads i den lejlighed, han lige har købt, og så fortalte hun også, at Felix klarer sig godt i 2, G på Gammel Hellerup Gymnasium.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb09-forsider.jpg

Læs mere om: