14. maj. 2021
Af Majken Munk

Derfor har Kim og Rune altid ens tøj på i LEGO Masters

Kim og Rune fra "LEGO Masters"
Kim og Rune fra "LEGO Masters"
Foto: Martin Høien
Far og søn-holdet, Kim og Rune, i ”LEGO Masters” skiller sig ofte ud ved at have ens tøj på, og det er der en forklaring bag.

I ”LEGO Masters” imponerer far og søn, Kim og Rune, med deres evner til at bygge med Lego-klodser. De har særligt flair for at bygge hurtigt og stort, men også med en sans for detaljen.

Selv om de deler mange evner med de øvrige deltagende par i ”LEGO Masters”, så adskiller Kim og Rune sig.

De er den eneste far og søn-konstellation, og så klæder de sig lidt anderledes på end de øvrige deltagere.

I ens tøj

For Kim og Rune har det fra programmets start været deres idé at have nogenlunde ens tøj på. Det startede allerede til castingen.

- Da vi tog til casting, mødte vi op i næsten ens tøj, så det holdt vi fast i, at det skulle vi da bare gøre. Det synes, vi også var meget sjovt. I starten var det egentlig tænkt til de to første programmer, men så tænkte vi, at vi sagtens kunne fortsætte, siger Rune til BILLED-BLADET.

- De andre var jo alle sammen forskellige i tøjet, så skulle vi være ens på den måde, følger Kim op.

Victor laver sjov

Kim og Runes tøjvalg er heller ikke gået vært på ”LEGO Masters” Victor Landers næse forbi.

Han har i flere forskellige afsnit af TV 2-programmet iklædt sig orange sweatshirts eller ternede skjorter, akkurat som Kim og Rune har på.

Far og søn synes, det er sjovt, selv om de på grund af koncentrationen om byggeriet ikke i første øjeblik opdager, at Victor Lander laver sjov med dem.

Læs mere om: