Derfor overraskede Hilda Heick alle på dansegulvet

Se også:

Hilda Heick kom godt fra start, da der i fredags var premiere på ”Vild med dans”

Hun er den ældste, der nogensinde har deltaget i ”Vild med dans”, men det holdt ikke Hilda Heick tilbage, da hun fredag gik på dansegulvet i ”Vild med dans” sammen med partneren Michael Olesen.

Faktisk gjorde hun det så godt, at hun blev aftenens helt store overraskelse, det mener ”Vild med dans”-eksperterne fra både BILLED-BLADET og SE og HØR, Helle Skram de Fries og Nicklas Lagerstorf.

- Hun gjorde det vanvittigt godt. Der var rytme i hende, og der var meget mere bevægelse, end hvad man kunne forvente af en 74-årig, lyder det fra Nicklas Lagerstorf.

De to eksperter var selv til stede i ”Vild med dans”-studierne fredag aften, og for Helle Skram de Fries kom det ikke som en overraskelse for hende, at Hilda gav sig selv fuldt ud på dansegulvet.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan 

- Jeg har interviewet Hilda flere gange, og hun har en indstilling om, at man gør sig umage, og har man sagt ja til noget, så giver man den maks gas, fortæller BILLED-BLADET’s ekspert.

Hvilke to par, der ellers overraskede eksperterne ved premieren på ”Vild med dans”, kan du se i videoen i toppen af artiklen.  

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden