25. sep. 2021
Af Karina Didriksen

Det så du ikke på tv: Sådan reagerede Micki og Jenna efter showet

Jenna Bagge og Micki Cheng.
Jenna Bagge og Micki Cheng.
Foto: Hanne Juul
Danseparret Jenna Bagge og Micki Cheng var lykkelig over at gå videre i ”Vild med dans”, men også triste over at sige farvel til Mille Funk og Lakserytteren.

Jenna Bagge trøstede sin gode veninde og dansekollega Mille Funk, da hun fredag den 24. september måtte forlade ”Vild med dans” sammen med Lakserytteren.

- Det er virkelig hårdt, når min bedste veninde ryger ud. Og det er så svært at ryge ud i de første programmer, fordi man bare ikke er klar – ikke at man nogensinde bliver det helt, sagde en trist Jenna Bagge til BILLED-BLADET efter showet og fortsatte:

- Når man har fået nogle flere danse, er det bare lidt nemmere at acceptere, at det slutter. Men når man ikke føler, at man har fået vist nok, så bliver man ked af det. Det er hårdt.

Har fået et tæt forhold

Også Jenna Bagges dansepartner Micki Cheng er meget berørt over, at de ikke længere skal ses med Mille Funk og Lakserytteren i træningslokalet.

- Vi har trænet samme sted og har bare haft et rigtig godt forhold til Mille og Laksen. Hver eneste aften har vi lavet shows for hinanden, vi har heppet på hinanden, spist sammen og været i Kageklubben sammen, sagde Micki Cheng.

Han og Jenna endte på en niendeplads for deres pasodoble, men var heldige at undgå omdans.

- Jeg er simpelthen så glad for, at vi fik lov til at gå videre, men samtidig er jeg også ked af, at vi efterlader nogle venner. For de er jo ikke kun konkurrenter, sagde 31-årige Micki Cheng og tilføjede:

- Det, man ikke ser på tv, er, at jeg havde mit eget lille øjeblik backstage, hvor jeg bare flæbede. Jeg har aldrig nogensinde oplevet noget lignende.

https://imgix.billedbladet.dk/20210924_vmd_prg_3_6612_2.jpg
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: