7. sep. 2016
Af John Lautrup

Dicte: Derfor skulle Wagner dø

Lars Brygmann
Lars Brygmann
Foto: Birger Storm
Lars Brygmann besluttede selv at forlade rollen som Wagner i "Dicte". Han var træt af figuren.

Lars Brygmann var i virkeligheden selv attentatmanden, da kriminalkommisær Wagner mandag aften blev skuddræbt i TV2s dramaserie "Dicte". Det afslørede han i en livechat med seerne på TV2.

LÆS MERE: Iben Hjejle - sådan var min sommer

Færdig med Wagner

- Det var min egen beslutning. For jeg kunne mærke, jeg havde lyst til noget andet. Jeg var glad for "Dicte", men jeg følte også, jeg var færdig med Wagner. Så jeg spurgte, om han måske kunne komme ud af serien. Selv om jeg selv bliver chokeret, når jeg ser det nu, så har det givet nogle fantastiske muligheder. Det er en god løsning, fortalte Lars Brygmann på chatten.

Spiller teater

Han lod også forstå, at rollen som Wagner var begyndt at kede ham. Og er der noget, Lars Brygmann hader, så er det at kede sig.

- Jeg kommer ikke til at savne Wagner. Ham var jeg færdig med. Sådan er det med nogle roller, man tænker: Nu har jeg ligesom været inde i ham og forstået ham, siger han.

Lars Brygmann kommer heller ikke til at savne Aarhus, hvor "Dicte" er optaget. For han bliver nemlig i den jyske hovedstad for at spille teater. Han vil dog endnu ikke løfte sløret for hvad og hvor.

Du kan læse interview med Lars Brygmann i ugens BILLED BLADET, der udkommer torsdag.

Læs mere om: