Onsdag, 27. juni 2018 - af Laura Dalgård Hansen

Dicte-skuespiller efter travle år: Første sommerferie i 14 år

Dar Salim
Foto: Birger Storm
Dar Salim har brilleret i en lang række roller de seneste år, og ferie har der ikke været meget af. Men nu har skuespilleren købt en båd, og her skal han tilbringe meget af sommeren.

Det er sommer i Danmark, og for mange danskere betyder det også ferie.

Det gælder også for skuespiller Dar Salim, men det er første gang i mange år, at han holder ferie på denne tid af året. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dar Salim hænger ud på båden

- Jeg har prøvet at regne ud, hvornår jeg sidst har holdt sommerferie, og jeg regnede ud, det var i 2004. Nu er det på tide, fortæller den 40-årige skuespiller, der er kendt fra blandt andet TV-serien ”Dicte”.

I år tager Dar Salim revanche, og han tilbringer derfor en masse timer på den skønne båd, han for nylig har købt.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Jeg hænger ud på min båd og smører skruer ind med olie og bare hygger mig, fortæller Dar Salim, som de seneste år har arbejdet en masse – både i ind- og udland. 

Dar Salim: Jeg foretrækker Danmark

For skuespilleren er det vigtigt, at han får de rigtige roller, og så gør det ikke så meget, at der er lidt længere imellem dem. 

- Jeg vil helst være i Danmark, fordi jeg har min søn her, og jeg slipper for at rejse. Men jeg går virkelig efter den gode historie og de rigtige mennesker at arbejde sammen med. Om det er en komedie i Tyskland, en dramaserie i Danmark eller en film i USA, er det de samme kriterier, jeg vælger efter.

Til efteråret kan man glæde sig til at se Dar Salim i TV 2-serien ”Kriger”, hvor han spiller hovedrollen, som er krigsveteran.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden