Torsdag, 29. oktober 2020 - af John Lautrup

Drabschef i ubådssagen: Så festlig er han i virkeligheden

Drabschef

Jens Møller og Kristine Scharling

Foto: Hanne Juul
Drabschef Jens Møller og hans kone er et alvorligt par i tv-serien, "Efterforskningen". De har det sjovere i den virkelige verden.

Drabschef Jens Møller og hans kone, Kristine Scharling, bliver i tv-serien "Efterforskningen" spillet af Søren Malling og Charlotte Munck. Serien fremstiller naturligt nok parrets hverdag som noget dyster, eftersom den handler om opklaringen af den forfærdelige ubådssag. Helt så tungsindig er deres rigtige hverdag dog ikke. 

- Jeg er en festabe og synes, vi lige skal valse lidt rundt i køkkenet, når vi laver mad. Hvis jeg ikke kan muntre hende op på anden måde, kan jeg altid svinge hende lidt i køkkenet, og så kigger hun på mig og siger: “Hold kæft, du er min egen tosse,” ler Jens Møller, 61 år, som efter at have forladt politiet har fungeret som konsulent på tv-serien. 

 – Ja, Jens er jo den her overskudsagtige mand. Han er i udgangspunktet altid i godt humør og har den indstilling til livet, at vi skal få det bedste ud af det. Hvilket jo smitter af på omgivelserne, siger Kristine Scharling, der er advokaturchef i anklagemyndigheden i Københavns Politi.

BILLED-BLADET har besøgt parret i deres hus i Vedbæk. Læs stort interview i bladet, som kan købes fra torsdag den 29. oktober. 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden