Ubådssagens drabschef: Se hans rigtige datter

Jens Møller

Jens Møller

Foto: Hanne Juul
Jens Møller, drabschef i ubådssagen, lever i harmoni med sin datter. Deres konfliktfyldte forhold i tv-serien, Efterforskningen, er ren fiktion.

Ubådssagens virkelige drabschef, Jens Møller, har et helt anderledes forhold til sin datter end dét, der bliver gengivet i TV 2-serien "Efterforskningen". 

- Det vil jeg da håbe. Ja, det har jeg. Min datter blev faktisk en lille smule sur på mig , da jeg først fortalte hende om manuskriptet. Da hun hørte, at der var den her kontrovers mellem os i tv-serien, så sagde hun: "Neeej!" Så fortalte jeg hende, at det var for at vise de afsavn, politifolk og familien lider, og så forstod hun det bedre, fortæller Jens Møller, som i serien bliver spillet af Søren Malling. 

Jens Møller med sin datter, Carina, og det senest tilkomne barnebarn
Foto: Hanne Juul

Jens Møller med sin datter, Carina, og det senest tilkomne barnebarn

 

Jens Møller bor Vedbæk sammen med advokaturchef Kristine Scharling (spillet af Charlotte Munck) og hendes 17-årige datter, Julie. Han har to voksne børn, en søn og en datter, fra et tidligere ægteskab, og de har givet ham i alt fire børnebørn.

I serien hedder hans datter Cecilie, og hun har et noget anstrengt forhold til sin fraværende far, som midt i opklaringen af ubådssagen ikke giver sig tid til at høre på, at hun er gravid. I virkelighedens verden hedder datteren Carina og fortalte, allerede mange måneder inden ubåden forsvandt den 10. august 2017, sin begejstrede far, at han skulle være morfar. Hun har i øvrigt netop gjort ham til morfar igen. 

Når seriens skaber, Tobias Lindholm, har valgt at fortælle en fiktiv sidehistorie om en fiktiv Cecilie, er det som nævnt for at tydeliggøre de afsavn, politifolks nærmeste familie ofte må lide, når arbejdet kræver dem alle døgnets timer. Jens Møllers nærmeste har også oplevet afsavn på den konto. Ikke desto mindre vil han give sig selv karakteren "bestået" som far. 

- De har begge to haft en nærværende far. Det synes jeg, siger han. 

Også som papfar gør han det godt, indskyder Kristine Scharling. 

- Julie er meget glad for Jens, og det er gensidigt. Så jeg tænker, at det er bestået og mere end det, smiler hun. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

BILLED-BLADET har besøgt Jens Møller og Kristine Scharling i Vedbæk. Læs stort interview i bladet, der kan købes fra torsdag den 29. oktober. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden