Onsdag, 2. november 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Efter Landmand søger kærlighed: Nu fortæller Dennis om forholdet til Katja

Katja, Theis og Dennis

Katja, Theis og Dennis

Foto: Anders Brohus/TV 2
Det blev ikke til kærligheden mellem Katja og Dennis i "Landmand søger kærlighed". Nu afslører bejleren, hvordan hans forhold til Katja er i dag, og hvad der er sket, siden optagelserne sluttede.

”Landmand søger kærlighed” er slut for denne gang, og i sidste afsnit af det populære TV 2-program var der masser af amoriner i luften mellem både Claus og Nicoline og Leif og Tina.

Men mellem Katja og Dennis opstod der ikke de samme romantiske følelser under den romantiske weekend.

Dennis havde glædet sig

- Jeg havde glædet mig til at se hende igen og finde ud af, om der kunne opstå noget romantik, fortæller Dennis, der havde en tro på, at forholdet mellem ham og Katja kunne udvikle sig, da de var på Møns Klint.

- Ellers kunne jeg lige så godt lade være med at tage af sted, forklarer han.

Den romantiske weekend endte da også med at gøre en stor forskel hos især 34-årige Dennis.

- Jeg ved ikke, om jeg havde følelser for Katja, men i de 25 timer, hvor vi var sammen, der nåede hun at komme ind på mig. Der skete virkelig noget med mig på den tid, og jeg syntes faktisk, hun var rigtig sød at være sammen med. Hendes energi smittede af, og jeg kunne mærke, at jeg syntes, hun var lidt mere sød end gennemsnittet. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dennis ærgrede sig 

Den romantiske weekend på Møns Klint bød på blandt andet en klatretur samt en efterfølgende romantisk middag. Det var også her, at det blev klart for Dennis, at landmanden rent følelsesmæssigt var et andet sted, end han selv var.

- Jeg var da træt af, at hun ikke følte for at give det et skud. Jeg var forberedt på det, men man lever lidt i troen og håbet – samtidig var jeg også realistisk omkring det. Det var ærgerligt, at Katja ikke havde det på samme måde, men det var heller ikke sådan, at det slog mig ud, understreger Dennis.

Dennis og Katja

Dennis og Katja

Foto: Anders Brohus/TV 2

Han og landmanden holdt kontakten, da de kom hjem fra den romantiske weekend, men hurtigt stod det klart, at forholdet mellem dem heller ikke efterfølgende ville udvikle sig til mere end venskab.

Dennis og Katja har dog stadig kontakt, og siden optagelserne sluttede i sommer, har de to mødtes flere gange sammen med Theis, der også bejlede til Katja i programmet.

- Vi var i Djurs Sommerland i sommer. Det var første gang, jeg skulle se dem begge efter den romantiske weekend. Jeg var spændt på, hvordan jeg ville have det med det, og om det ville vække nogen følelser, men det var dødt for mig. Jeg havde lukket ned for mig selv og var begyndt at kigge andre veje, fortæller Dennis om følelserne for Katja.

Dennis er blevet bestormet af interesserede kvinder

Efterfølgende har han mødt en kvinde, men det sluttede efter et par måneder. Til gengæld har Dennis haft travlt med at holde overblik over den enorme interesse, han har mærket fra kvinder den seneste tid.

- Lad mig sige det sådan, at jeg faktisk har fået mere opmærksomhed fra piger den seneste uge, end de ni år jeg har været på Tinder, fortæller Dennis om den overvældende interesse fra det modsatte køn, der har været, siden sæsonafslutningen af ”Landmand søger kærlighed” blev tilgængelig på TV 2 Play i sidste uge.

Han har derfor haft travlt med at svare på de mange beskeder, der er strømmet ind.

- Jeg synes, det kan være lidt overvældende. Det er nærmest fra den ene yderlighed til den anden, siger Dennis med et smil.

Læs meget mere om, hvordan det går deltagerne fra "Landmand søger kærlighed" i BILLED-BLADET, der udkommer torsdag 3. november. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden