Efter stor sorg: Nybyggerne-par venter barn

Trine og Mikkel fra "Nybyggerne" på TV 2.

Trine og Mikkel fra "Nybyggerne" på TV 2.

Foto: Hanne Juul
Ægteparret Trine og Mikkel fra ”Nybyggerne” på TV 2 jubler over, at de skal være forældre igen efter en hård periode i deres liv.

Ægteparret Trine og Mikkel fra grønt hus i årets ”Nybyggerne” på TV 2 har i flere år drømt om at give deres datter, Saga, en lillebror eller lillesøster, og det ser nu ud til at lykkes.

I hvert fald har det jyske par delt en glædelig nyhed på Instagram, hvor de fortæller, at de venter barn i 2021.

- Vi har fået mange søde beskeder med spørgsmål omkring, hvor vi mon vil rejse hen, nu vi vandt stue-programmet. Vi får ikke pengene i form af et decideret låst rejsegavekort, men vi får 20.000 kr., som kan bruges på en rejse, skriver Trine i opslaget, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, og fortsætter:

- Vi har allerede brugt pengene på en lidt anden slags rejse. En fertilitetsrejse og en rejse, der forhåbentligt vil vare ved for livet og skabe mere glæde, end vi kan drømme om. Sidst på foråret bliver Saga nemlig storesøster.

Har mistet flere børn

34-årige Trine og 31-årige Mikkel er forældre til Saga på fire år, og i årene efter, hun blev født, har de været igennem en stor sorg.

Da datteren var halvandet år, blev Trine gravid med en lille pige, men det viste sig, at hun havde en kromosomfejl, og graviditet blev afbrudt.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

I sommeren 2019 blev Trine gravid med et donoræg, men ved kønsscanningen viste det sig, at barnet, en lille dreng, havde en sjælden hjernesygdom.

Senere blev Trine igen gravid med et donoræg, men i marts 2020 fik hun en spontan abort. 

Mange bekymringer

Efter alt det, Trine og Mikkel har været igennem, har de naturligvis været nervøse for, om graviditeten ville gå godt denne gang.

- Vi har nydt at kunne lade tankerne løbe lidt løbsk med ”Nybyggerne” i TV og alle jeres søde spørgsmål til farver på væggene, gør-det-selv møbler og Tage-spørgsmål - det har hjulpet med at fjerne fokus fra de første svære og bekymringsfyldte uger af graviditeten, skriver Trine på Instagram og tilføjer:

- Vi er langt fra i mål, og tankerne kan have svært ved at slappe af og tro på, at det lykkes denne gang. Vi tager en dag ad gangen og er taknemmelige for at være lige her, hvor vi er lige nu.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden