22. feb. 2021
Af Majken Munk

Efter sygemelding: Her er den nye X Factor-vært

X Factor 2021
X Factor 2021
Foto: Søren Jul Lamberth
Melvin Kakooza er blevet sygemeldt, og derfor har TV 2 været nødsaget til at finde en erstatning som vært på "X Factor".

Mandag formiddag kom det frem, at Melvin Kakooza var nødsaget til at trække sig som vært på "X Factor" på grund af sygdom.

På samme tidspunkt blev det ikke afsløret, hvem der så skulle være vært på programmet.

Men det kan Have Kommunikation i en pressemeddelelse præsentere.

Vender tilbage

Det er et velkendt "X Factor"-navn, der vender tilbage i rollen som vært på talentprogrammet.

For det er nemlig programmets originale vært Lise Rønne, der endnu en gang skal byde velkommen til "X Factor" på fredag, når der er premiere på live-programmerne.

https://imgix.billedbladet.dk/bb-905235_1.jpg
Lise Rønne erstatter Melvin Kakooza som vært på "X Factor" 2021.
Foto: Martin Høien

- Sidst jeg stod på en X Factor-scene, havde jeg min lille datter i maven, og nu er hun altså otte år gammel! Selv har jeg i de seneste år viet mit arbejdsliv til bøgerne, så jeg havde mildest talt ikke set det her komme. Men med den triste anledning til, at jeg overhovedet blev spurgt, føltes det vigtigt, at jeg rent faktisk ville være tryg ved at træde til med kort varsel. Og var der et program, der for en stund skulle hive mig tilbage i manegen, var det X Factor.

- Jeg har haft nogle af mine største, vildeste og varmeste oplevelser fra min tid som TV-vært på det program, og jeg kan af hjertet sige, at jeg glæder mig til en ekstra lille svingom, siger Lise Rønne i pressemeddelelsen.

Glædeligt gensyn

Hos TV 2 er der også glæde at spore over, at den erfarne "X Factor"-vært har ønsket at vende tilbage til programmet.

- Jeg er ovenud glad for, at Lise Rønne har sagt ja til at komme tilbage som vært i X Factor liveshows. Lise har lige præcis det format og den erfaring, der skal til, for at kunne springe til med så kort varsel på så stort et show, og det betyder rigtigt meget for alle os, der er involveret i X Factor. I den her usædvanlige situation er jeg både glad og lettet over, at det lykkedes at lokke Lise Rønne på skærmen igen.

- Lise var den allerførste vært på X Factor, og jeg er sikker på, at det bliver et glædeligt gensyn for mange af vores trofaste X Factor-seere, siger Dorte Borregaard, underholdningsredaktør på TV 2.

Lise Rønne skal guide seerne igennem "X Factor" helt frem til finalen den 9. april 2021.

Galleri: X Factor værter (Foto: ALLER MEDIA)

Læs mere om: