25. nov. 2017
Af Juliane Olsen

Efter Vild med dans: Dak og Thomas vil stadig træne sammen

Thomas Evers Poulsen og Dak Wichangoen
Thomas Evers Poulsen og Dak Wichangoen
Foto: Krestine Havemann
Efter finalen i ”Vild med dans” har Dak Wichangoen og Thomas Evers Poulsen besluttet sig for, at de skal fortsætte med at træne sammen.

Den 31-årige Dak Wichangoen er blomstret fuldstændigt op efter sin deltagelse i årets ”Vild med dans”, hvor hun røg ud i kvartfinalen.

Men forholdet til dansepartner Thomas Evers Poulsen vil bestå, og parret har da også besluttet, at de skal fortsætte med at træne sammen.

- Vi har booket træning sammen i december, siger Dak Wichangoen til BILLED-BLADET, da hun lørdag var mødt op i butikscenteret ROs Torv i Roskilde.

Parrene dansede i butikscenter

Michelin-køkkenchefen understregede samtidig, at det var en fornøjelse at møde de mange, der har fulgt med i programmet.

Sammen med tre af de øvrige par i dansekonkurrencen fremførte hun en række af de danse, vi kender fra programmet.

Herefter blev der skrevet autografer og stillet op til billeder, og Dak Wichangoen nød den positive opmærksomhed.

Seerne hilste på parrene

Ud over Thomas Evers Poulsen og Dak Wichangoen var det blandt andre vinderparret Michael Olesen og Sofie Lassen-Kahlke, der var mødt op.

Men også dette års treere Karina Frimodt og Daniel Svensson samt Julia Sofia Aastrup og Frederik Nonnemann kiggede forbi provinsbyen for at hilse på fansene.

Søndag vil der endnu en gang være mulighed for at hilse på danseparrene, for her kigger de nemlig forbi butikscenteret City 2 i Høje Taastrup.

Læs mere om: